Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος με την επίσκεψη Κασσελάκη σε ειδικό σχολείο για ΑμεΑ!!
Ο σχολιασμός της επίσκεψής του, με συνοδεία καμερών βεβαίως, έχει δύο σκέλη.

Το πρώτο, που σχολιάστηκε αρνητικά από το σύνολο σχεδόν του διαδικτυακού κόσμου, αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπήκε μέσα στο σχολείο.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει σε στιλ jogging και κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση, σαν να χορεύει «limbo», περνώντας κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών με αναπηρία.

Μάλιστα μία δασκάλα, όπως φαίνεται στο πλάνο, του κάνει νόημα δείχνοντάς του τα κάγκελα.

Έκανε δηλαδή επίδειξη σωματικών ικανοτήτων σε ειδικό σχολείο!!!

«Δεν έχει νόημα αυτό που έκανε, να δείξει δηλαδή ότι είναι ευλύγιστος. Δεν είναι μία σωστή κίνηση και έχει σχολιαστεί αρνητικά», μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την πολιτική διάσταση της επίσκεψης Κασσελάκη.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον χώρο μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να…«εξαφανίσει» την παρουσία της στις εικόνες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, γεγονός που επίσης σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο Κασσελάκης απαντώντας στις αντιδράσεις έκανε λόγο για «απρόσκλητη επίσκεψη», με την Υφυπουργό να απαντά πριν από λίγο σε έντονο ύφος:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση»:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ