Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Καρδίτσας την προηγούμενη Τετάρτη πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Γεννάδιος.

Ο κύριος Γεννάδιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους του μεροκάματου και του μόχθου οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα στα χωριά του Δήμου Καρδίτσας τα οποία έχουν πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία Ντάνιελ.

Ο κύριος Γεννάδιος τους άκουσε με μεγάλη προσοχή και τους υποσχέθηκε ότι όλα τα πράγματα από τη στιγμή που θα εκλεγεί θα μπουν σε μία σειρά.

Συνομιλία επίσης είχε και με Καρδιτσιώτες οι οποίοι λόγω της καλής ημέρας απολάμβαναν τον καφέ τους στα μαγαζιά εστίασης που βρίσκονται πέριξ της λαϊκής αγοράς.

Ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος και όλοι ζητούσαν να αλλάξει επιτέλους η δημοτική αρχή και να αισθανθούν ασφαλείς από τα καιρικά φαινόμενα που έχουν τρομοκρατήσει σε μεγάλο βαθμό όλους τους κατοίκους.

Ο κύριος Γεννάδιος τους υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στον καθένα και ότι η Καρδίτσα θα γίνει πραγματικά μία πόλη πού θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ