Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου ήχησε το 112 στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου για απαγόρευση της κυκλοφορίας με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω της κακοκαιρίας Elias, ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση καθηγητή του ΕΜΠ: “Δεν συμβαίνει τελικά κάθε 16.000 χρόνια”.

«Ενεργοποίηση 112. Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων»
Έχοντας βάλει σακιά με άμμο στις πόρτες τους για να μην βιώσουν το ίδιο που βίωσαν πριν από είκοσι ημέρες, οι κάτοικοι της οδού Παγασών, αγωνιούν, βλέποντας την στάθμη του νερού να ανεβαίνει. «Ο Θεός να βάλει το χέρι του» λένε.

Την ίδια στιγμή πλημμυρισμένοι είναι πολλοί δρόμοι στην Αγριά, όπως μαρτυρούν φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτοικοι της περιοχής.

Παράλληλα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο η στάθμη των υδάτων στο Π. Λιμεναρχείο, ενώ οι κάτοικοι που επικοινωνούν με το Magnesianews.gr, αναρωτιούνται εάν λειτουργεί το αντλιοστάσιο το οποίο είχε επισκευαστεί σύμφωνα με τους αρμόδιους.

Οι φωτογραφίες, στις 6.15 σήμερα το απόγευμα, είναι ενδεικτικές της κατάσταση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ