Για πολλοστή φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα των επιχειρηματιών και των εμπόρων της πόλης σφυρίζοντας αδιάφορα όπως έκανε και στην περίοδο της πανδημίας όταν στην κυριολεξία οι επιχειρήσεις είχαν γονατίσει από τα lockdown που επέβαλε ένας ψυχικά άρρωστος πρωθυπουργός.

Τότε που αστυνομικοί “μπούκαραν” καθημερινά και φόρτωναν τον επιχειρηματικό κόσμο με αβάσταχτα πρόστιμα για την παραμικρή παρατυπία ο κύριος Δημήτρης Τσεκούρας σφύριζε αδιάφορα λέγοντας ότι δεν τον ενημέρωσε κανένας.

Είναι φανερό ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας έχει γίνει κομματικό παραμάγαζο της Νέας Δημοκρατίας και του δύο φορές υπόδικου για τις πλημμύρες Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου.

Για ακόμη μία φορά βγάζει μία ανακοίνωση για το αλαλούμ που έγινε σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων τις ημέρες της δήθεν κακοκαιρίας και νίπτει τας χείρας του αδιαφορώντας για τον κόσμο που έχει “γονατίσει” και εργάζεται μόνο για να πληρώνει τις υποχρεώσεις:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σας γνωστοποιούμε πως ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας μέχρι και αυτή τη στιγμή ( μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτης) δεν έχει καμία ενημέρωση και δεν έχει επίσης δημοσιευτεί κάποιο σχετικό ΦΕΚ για τη λειτουργία της αγοράς αύριο 26/9/2023 στην Καρδίτσα.
Αρμόδιοι σε κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα των έκτακτων καιρικών φαινομένων είναι η Πολιτική Προστασία ή η Ελληνική Αστυνομία με την απαγόρευση κυκλοφορίας, που εκδίδεται όπως στην κακοκαιρία DANIEL.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας και κάθε Εμπορικός Σύλλογος σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να καθορίσει τη λειτουργία ή μη της αγοράς, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει την απαιτούμενη νομιμοποίηση.
Αν βγει κάποιο σχετικό ΦΕΚ μέχρι το πρωί, θα ανακοινωθεί όσο γίνεται πιο άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ