Θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της συγκεκριμένης κεραίας. Από την ώρα που μπήκε, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι Αγναντερού, έπαψαν να πιάνουν τα κανάλια στις τηλεοράσεις τους και να έχουν σήμα Wi Fi στα σπίτια τους.

Τις προηγούμενες ημέρες, μέλη του τοπικού συμβουλίου και κάτοικοι του Αγναντερού, αντέδρασαν στην τοποθέτηση της κεραίας και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προέβη σε σχετικό έλεγχο και αφού οι τεχνικοί της κινητής τηλεφωνίας τους υπέδειξαν τη σχετική άδεια που τους εξέδωσε ο δήμος, αποχώρησαν και τους άφησαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων του αστυνομικού τμήματος και των επίσημων στοιχείων που καταχωρήθηκαν, το έγγραφο που υπέδειξαν οι τεχνικοί της κεραίας, έφερε τον αριθμό αίτησης 319980 την 01/02/2021 και αύξοντα αριθμό πράξης 200008 που εκδόθηκε από το δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και στην κοινότητα Μουζακίου νομού Καρδίτσας, με την εγκατάσταση κι εκεί κεραίας 5G, όπως καταγγέλλει με την παρακάτω επιστολή του που μας έστειλε προκειμένου να τη δημοσιεύσουμε, ο κ. Αστέριος Βασιλάκος Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ