Εγώ περιμένω ότι θα γίνουν μεγάλες ανατροπές και αυτές τις μεγάλες ανατροπές τις έχουν νιώσει κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της MRB

«Χθες ένα πρόσωπο από την ελληνική δημοσιογραφία που ήταν και είναι πάρα πολύ μεγάλου μεγέθους την ώρα που ήμουνα σε μια άλλη εκπομπή μου έστειλε ένα sms γιατί υπήρχε μια διαφωνία στο τραπέζι και μου έγραφε: “όταν το έργο δεν πάει καλά δεν αλλάζεις κοινό, αλλάζεις το έργο. Υπογραφή Μπρεχτ”.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό το οποίο έγινε είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έργο δεν πήγαινε καλά. Άρα έπρεπε αντί να αλλάξουμε τους ψηφοφόρους, να αλλάξουμε το έργο.
Και το άλλαξαν το έργο», τόνισε o Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν άλλαξε το έργο ή ο πρωταγωνιστής ο κ. Μαύρος απάντησε: «εσείς πιστεύετε με την εντύπωση που έχει δοθεί από τον κύριο Κασσελάκη ότι η επόμενη μέρα θα είναι να κάτσουμε κάτω να δούμε τα προγραμματάκια τα οποία είχαν φτιαχτεί μέχρι τώρα, τα οποία πήγαιναν με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Εγώ περιμένω ότι θα γίνουν μεγάλες ανατροπές και αυτές τις μεγάλες ανατροπές τις έχουν νιώσει κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και αισθάνονται απειλή θέλετε, ανάγκη άμυνας θέλετε και που μας κάνουν εμάς απ’ έξω να λέμε “μήπως διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;”.
Η αίσθησή μου είναι ότι δε θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει γιατί θα τους ενώσει η ελπίδα μιας νίκης.
Διότι ένας από τους ισχυρότερους λόγους που επελέγη ο κ. Κασσελάκης ήταν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα από όλους τους άλλους τον κύριο Μητσοτάκη».
«Ξέρετε, όταν πάει κανείς σε ένα ινστιτούτο για να φτιάξει λίγο την υγεία του και την εμφάνισή του, ένα από τα στάδια που περνάει είναι η απολέπιση.
Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι κάποια άτομα αν δεν αντέξουν να παρακολουθήσουν έστω παθητικά σε πρώτη φάση μέχρι να ελεγχθεί τι γίνεται, τις ανατροπές αυτές, τις οποίες διαισθάνομαι ότι θα κάνει ο κύριος Κασελάκης, ε θα γίνει απολέπιση» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Μαύρος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ