Το σύνθημα πλέον που κυριαρχεί σε όλη την κοινωνία αλλά και στα social media είναι το από “θαύμα ζούμε στην Ελλάδα του Μητσοτάκη”.

Έχουν πλέον διαλυθεί τα πάντα, δεν λειτουργεί τίποτα και κάθε μέρα κάνεις το σταυρό σου αν θα φτάσει το βράδυ για να μπορέσεις να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου.

Άνθρωποι τυχοδιώκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση πρώην μπασκετμπολίστες, πρώην ποδοσφαιριστές, παίρνουν αποφάσεις εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου που στην κυριολεξία έχει γονατίσει από την ακρίβεια και από τις αναποδιές που έχουν έρθει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Με απόφαση που έλαβε η Πολιτική Προστασία και η Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλαδή ο ανίκανος και επικίνδυνος Αγοραστός και ο πολιτικά άσχετος και αποτυχημένος πρώην μπασκετμπολίστας Κικίλιας έκλεισαν τα εμπορικά καταστήματα χωρίς να έχουν δει την εξέλιξη του καιρού. Καθισμένοι σε ένα γραφείο και μπαίνοντας στο ίντερνετ κοιτώντας απλά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Και αν για τα σχολεία υπάρχει μία λογική γιατί μιλάμε για μικρά παιδιά που ίσως να μην μπορούσαν να επιστρέψουν έγκαιρα αν εξελισσόταν το φαινόμενο για τους ανθρώπους το μεροκάματου δεν υπάρχει καμία.

Στη Θεσσαλία έως τώρα επικρατεί ηλιοφάνεια και έστω το πρωινό ωράριο θα μπορούσαν να το κάνουν.

Οι άνθρωποι πλέον ζουν μόνο για να πληρώνουν τις υποχρεώσεις και αυτοί οι ανίκανοι που κυβερνούν και παίρνουν αποφάσεις τους στερούν και άλλα χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ