Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης πατέρα και γιού, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί ενώ ταξίδευαν από τη Λαμία για την Άρτα.

Έπειτα από σχεδόν τέσσερις ημέρες αναζητήσεων, μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 65χρονου καθηγητή φυσικής αγωγής από την Άρτα και του 38χρονου γιου του, καθώς και οι δύο βρέθηκαν νερκοί σε χαράδρα με το όχημα τους, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ».

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο ανδρών θα ρίξει «φως» στις αιτίες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Θυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη (20/09), όταν ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Άρτα από τη Λαμία, όπου νοσηλευόταν ο 38χρονος καθώς είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος είχε βρεθεί στη Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα. Έκτοτε τα ίχνη τους είχαν χαθεί για τέσσερις ημέρες, ώσπου τελικά εντοπίστηκαν νεκροί σήμερα Κυριακή (24/09) σε χαράδρα με το όχημά τους.

Οι έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις διήρκεσαν τέσσερις μέρες, έως και σήμερα που εντοπίστηκαν νεκροί. Το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα είχε δοθεί σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τους εντοπίσουν.

Ωστόσο οι Αρχές «χτενίζοντας» όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα τους εντόπισαν τελικά σήμερα χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε χαράδρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ