Απευθείας αναθέσεις από τον δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά για τα ποσά που δαπανήθηκαν και για τους σκοπούς στους οποίους διατέθηκαν.

Οι φωνές των δημοτών Μουζακίου πληθαίνουν για την ανεπάρκεια του πρώην ποδοσφαιριστή που σε μία νύχτα βρέθηκε στη θέση του δημάρχου με τις “πλάτες” του Κώστα Τσιάρα και του Κώστα Αγοραστού που άλλωστε ο ίδιος δεν κρύβει ποτέ τη λατρεία που έχει στο πρόσωπό τους ανεβάζοντας φωτογραφίες με συναντήσεις που είχαν κατά το παρελθόν για διάφορα θέματα στο Μουζάκι.

Η ανεπάρκεια του έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αφού κάτοικοι δημοτικών διαμερισμάτων τον κατήγγειλαν για μηδενικά έργα υποδομής και για συνεχόμενα προβλήματα που είχαν με τους αγωγούς ύδρευσης με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίκτυπος στο πότισμα των χωραφιών.

Ο Δήμος Μουζακίου έπαθε τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel αφού τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έγιναν ποτέ και τα λεφτά που δόθηκαν πήγαν δεξιά και αριστερά.

Επίσης υπάρχουν καταγγελίες ιδιαίτερα από τους κατοίκους Ριζοβουνίου και Αγναντερού για οικογένειες που έχουν μείνει στο δρόμο έχοντας χάσει τα σπίτια τους από την πλημμύρα και που ο Δήμος Μουζακίου δεν μέριμνα ώστε να βρουν μία στέγη.

Υπήρξαν και περιστατικά όπως στο χωριό Μαγούλα και στα ορεινά του Δήμου Μουζακίου που ο δήμαρχος δέχτηκε επίθεση “τύπου” Αγοραστού στον Παλαμά.

Τα τελευταία πάντως στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας δείχνουν “τρελές” απευθείας αναθέσεις που προκαλούν τεράστια ερωτηματικά:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ