Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 68χροου πατέρα και του 38χρονου γιου του, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους από την Λαμία, πιθανότατα μέσω της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου, στον τόπο καταγωγής τους στην Άρτα.

Οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έπειτα από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν. Το τελευταίο σήμα από κεραία κινητής τηλεφωνίας καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ορεινή Ναυπακτία.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών συμμετέχει η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας με τον Δούκα, τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της, χτενίζοντας τις περιοχές όπου για τελευταία φορά εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τους. Παράλληλα, «σηκώνονται» και μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος της Πυροσβεστικής, που εδρεύει στην Πάτρα.

Ο 65χρονος άνδρας μετέβη στην Λαμία για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Από τότε τα ίχνη των δύο ανδρών έχουν χαθεί με τις έρευνες να εστιάζονται στον Μαραθιά και την Γλύφα Φωκίδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ