Δεν φείδεται εμφανίσεων ο Παύλος Μαρινάκης, στις οποίες επαινεί το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην δεύτερη θητεία της. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιδόθηκε και το Σάββατο σε ένα κρεσέντο υποκρισίας αναφερόμενος στην ακρίβεια που έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά και έχει καταστήσει τους πολίτες της χώρας από τους πτωχότερους στην Ευρώπη.

Καλεσμένος το πρωί στον ΑΝΤ1 τι μας είπε ο κ. Μαρινάκης: Η ακρίβεια είναι «εισαγόμενο πρόβημα». Την ώρα που όλοι οι αναλυτές χαρακτηρίζουν την ακρίβεια στην Ελλάδα ως αποτέλεσμα της απληστίας των καρτέλ, ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει να εξαπατά. Το γεγονός, μάλιστα, πως η χώρα μας έχει την ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο αναλογικά με τους μισθούς προφανώς δεν προκαλείται από εισαγόμενες αιτίες.

Τι άλλο μας είπε: Η κυβέρνηση «τα έχει βάλει» με εταιρείες για την αισχροκέρδεια! Δεν πρόκειται για αμετροπέπεια του κ. Μαρινάκη, αλλά για προφανή προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης. Είναι απολύτως σαφές πως ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος και υποκινητής της αισχροκέρδειας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τις ενέργειές του εκτίναξε τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ