Αγαπητοί αναγνώστες του Karditsastakra έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα να ανεβάσουμε κάποιο άρθρο για να καταθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη χώρα μας.

Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε λίστες Πέτσα για να πληρώνουμε επιτελεία δημοσιογράφων που θα μπορούν να καλύπτουν και την επικαιρότητα και να έχουμε και χρόνο να γράφουμε και προσωπικά άρθρα. Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας δείχνετε αφού εδώ και αρκετούς μήνες οι καθημερινοί επισκέπτες του site μας έχουνε φτάσει στις 30.000 πέρα από τις κοινοποιήσεις των δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα. Είμαστε υπόχρεοι που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια και αναγνωρίζετε ότι αυτό που κάνουμε έχει ως στόχο μία καλύτερη Ελλάδα και ότι δεν πρόκειται ποτέ και για κανέναν λόγο να μπούμε σε άρματα κομματικά προσδοκώντας να πάρουμε και εμείς κάποιο κομμάτι από την πίτα.

Το αναφέρουμε ξανά ότι σε αυτή την προσπάθεια μόνο βάζουμε από την τσέπη μας χρήματα και δεν βγάζουμε ούτε ένα ευρώ. Δυστυχώς η προεκλογική περίοδος, οι φωτιές, οι πλημμύρες και η καταστροφή της Θεσσαλίας δεν μας έδωσε το περιθώριο να επικοινωνήσουμε με όλους εσάς που μας αγαπάτε και το ίδιο αισθανόμαστε και εμείς. Τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε ήταν όταν οι υγειονομικοί επέστρεψαν στις εργασίες τους αφού η ανθελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορούσε να πάει σε εκλογές με 10.000 υγειονομικούς στην ανεργία.

Από τότε μέχρι τώρα δεν άλλαξαν και πολλά. Η καταστροφή της χώρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και το παραμύθι των εμβολίων αντικαταστάθηκε με το επόμενο στάδιο του σχεδίου της Νέας Τάξης αυτό των ταυτοτήτων και του απόλυτου ελέγχου σε κάθε κίνησή του Έλληνα πολίτη.

Ακούσαμε πολλά για τις ταυτότητες και θέλουμε να καταθέσουμε την άποψή μας: Η ταυτότητα δεν είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου. Η Αποκάλυψη του Ιωάννη το λέει καθαρά, το χάραγμα θα μπει στο χέρι ή στο μέτωπο και χωρίς αυτό δεν θα μπορείς να αγοράσεις να πουλήσεις γενικά να επιβιώσεις. Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ένας προθάλαμος για αυτά που θα ακολουθήσουν. Το πάνε σιγά-σιγά ώστε αργότερα να σου πουν ότι για να μην την χάσεις και για να διευκολυνθείς βάλε στην αρχή ένα βραχιολάκι στο χέρι και για να μη σε ενοχλεί το βραχιολάκι βάλτο και στο καρπό σου ή στο μέτωπο για να περνάς πιο εύκολα από υπηρεσίες, αεροδρόμια, ελέγχους…

Ακούμε σίγουρα τις απόψεις που αναφέρουν ότι δεν είναι το ίδιο επικίνδυνο με το εμβόλιο αφού πρόκειται για κάτι που δεν το βάζεις στον οργανισμό σου και δεν επηρεάζει την υγεία σου. Αυτό σίγουρα είναι σωστό αλλά είναι εξίσου σωστή και η άποψη ότι ο κόσμος οφείλει να αντισταθεί σε οτιδήποτε πλέον φέρνει αυτή η κυβέρνηση. Έχει αποδείξει ότι είναι μία ανθελληνική παράταξη που καθοδηγείται από τη Νέα Τάξη και εκτελεί απόλυτα τις εντολές της. Είτε θέλουν να μας ελέγξουν με τις ταυτότητες είτε όχι η απάντησή μας σε αυτούς τους προδότες είναι ότι απλά δεν την παίρνουμε γιατί την φέρνετε εσείς και η δολοφονική κυβέρνηση που άφησε πίσω χιλιάδες νεκρούς ανθρώπους από τα εμβόλια, την πανδημία, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, τα τρένα τα αεροπλάνα.

Λέμε ΟΧΙ σε οτιδήποτε φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η εγκληματική του συμμορία, λέμε ΟΧΙ σε οτιδήποτε θέλει να μας βάλει σε καλούπια να μας στερήσει την ελευθερία μας να μας επιβάλει με το ζόρι να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε.

Το ίδιο σημαντικό όμως είναι να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην εξαθλίωση ιδιαίτερα στην οικονομική που φέρνουν μέσω της ασιτίας μέσω της εκτόξευσης των τιμών των καταναλωτικών αγαθών και των καυσίμων θέλοντας να αναγκάσουν τους Έλληνες να κλειστούν μόνοι τους στα σπίτια χωρίς φίλους χωρίς διασκέδαση και στο τέλος χωρίς τα απαραίτητα για να μπορούν να επιβιώσουν.

Είναι το εθελούσιο lockdown που ανέφερε πριν ένα χρόνο ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Η αντίσταση πρέπει να γίνει πιο μαζική και όχι μόνο για τα εμβόλια και τις ταυτότητες, αυτά που είναι σίγουρα πιο χτυπητά και ξεσηκώνουν τον κόσμο αλλά πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε αν θέλουμε να ζήσουμε εμείς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μία καλύτερη Ελλάδα.

Να μην σας κουράζουμε άλλο θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.

Να είστε όλοι καλά και να μας στέλνετε μηνύματα είτε στα κοινωνικά δίκτυα είτε στο email του site μας για να επικοινωνούμε να μιλάμε και να δημοσιεύουμε τις απόψεις σας.

Δεν υπάρχει ντροπή οποιοσδήποτε θέλει είμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ για εσάς για να σας στηρίξουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να θυμάστε ότι μετά την ταλαιπωρία η δικαίωση μετά την καταιγίδα η ξαστεριά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ