Εξέλιξη σοκ έρχεται για τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο μετά από κατάθεση αποδεικτικών στοιχείων στον Άρειο Πάγο από ιδιοκτήτη χωματουργικού μηχανήματος με τον συνήγορο υπεράσπισης του Γιώργο Μπαρτζώκη.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης χωματουργικό μηχανήματος Γ. Θ. Δήλωσε ότι «η περιφέρεια Καρδίτσας με εντολή Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δημάρχου Παλαμά πήρε απόφαση και έσπασε ανάχωμα στον Καράμπαλη ποταμό στον ΕΝΙΠΕΑ και στο ανάχωμα Μαυρομάτη.


Η εμφάνιση την πρώτη μέρα της πλημμύρας του δήμαρχο Καρδίτσας σε τηλεοπτικά κανάλια ήταν ύποπτη αφού μίλησε κατηγορηματικά ότι δε σπάσανε με ανθρώπινη παρέμβαση κανένα ανάχωμα με σκοπό μην πλημμυρίσει την Καρδίτσα που φοβόταν λόγω του Ιανού. Ο περιφερειάρχης δε είναι προσωπική επιλογή του και πριμοδοτήθηκε από τον ίδιο για να πάρει τη δική του πρώην θέση ως αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας».

Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισης του χωματουργου υποστήριξε ότι: «Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας ενώ στην αρχή αρνήθηκε ότι έδωσε εντολή στην συνέχεια όταν ο χωματουργός είπε τι έγινε ακριβώς δημόσια αναγκάστηκε να πει ότι έδωσε εντολή για σπάσιμο αναχωμάτων. Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων έκανε μία πολύ περίεργη δήλωση ότι «αν ξεχείλιζε ο Πηνειός ποταμός να πνιγόταν τα Τρίκαλα, δηλαδή τι; Κάποιο ανθρώπινο χέρι άλλαξε την ροή των υδάτων να μην πνίγουν τα Τρίκαλα;».

Ο χωματουργός της περιοχής Παλαμά που έσπασε τα αναχώματα με εντολή, επικοινώνησε μαζί μας και στον πρόεδρο μας και δικηγόρο, μίλησε για μία «μαφία» στην περιοχή Θεσσαλίας τοπικών παραγόντων και παραγοντίσκων με σκοπό την υφαρπαγή δημοσίου χρήματος.

Μας απέστειλε μάλιστα φωτογραφίες για τεκμηρίωση των ισχυρισμών του και τις οποίες σας καταθέτουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ