Επισκέψεις σε όλα τα χωριά του Δήμου Καρδίτσας έχει πραγματοποιήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Γιάννης Γεννάδιος.

Ξεκινώντας από τα ορεινά όπως Σαραντάπορο, Νεράιδα και Αμάραντο κατέληξε στα χωριά του κάμπου όπως Παλαιοκκλήσι, Φράγκο, Μητρόπολη, Ρούσσο Καλιφώνι και άλλα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκλονιστική αφού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα που επισκεπτόταν γινόταν δεκτός με ένα κύμα ενθουσιασμού από τον κόσμο που πλέον δεν αντέχει το μαρτύριο της σταγόνας, να βλέπει δηλαδή το χωριό του να αργοπεθαίνει και να βουλιάζει μέσα στην ανυπαρξία.

Ο κύριος Γεννάδιος τοποθετήθηκε για όλα τα φλέγοντα θέματα όπως τα αντιπλημμυρικά έργα που θα θωρακίσουν τα δημοτικά διαμερίσματα κάνοντας τους κατοίκους να νιώσουν ασφαλείς, για χρήματα τα οποία πετάχτηκαν δεξιά και αριστερά ενώ θα έπρεπε να δοθούν ώστε να γίνουν έργα υποδομής σε αυτά τα μέρη, ανέλυσε το πρόγραμμα του που περιλαμβάνει μέριμνα για όλους τους πολίτες ώστε να έχουν μία αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο που επέλεξαν να περάσουν μία ζωή αυτοί τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Πολύ σημαντική επίσης ήταν και η συμβολή του κυρίου Κώστα Γκαβογιάννη ο οποίος εμφανίζεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μόνο για τους τύπους αλλά αποτελεί τον άνθρωπο που αγωνίστηκε επί τέσσερα χρόνια για το καλό της Καρδίτσας και έβγαλε όλα τα σκάνδαλα του νυν Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου στη φόρα.

Μαζί με τον κύριο Γεννάδιο έδωσαν το παρόν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν και αυτοί για θέματα που απασχολούν το κάθε δημοτικό διαμέρισμα ξεχωριστά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ