Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα θλιβερό Σάββατο θα ξημερώσει αύριο για την οικογένεια της Αγγέλας και του Φιλίπ Μανδαλιού, των δύο διερμηνέων που σκοτώθηκαν στην Λιβύη στο τροχαίο που έγινε την περασμένη Κυριακή.
Αύριο το μεσημέρι ο πατέρας τους, Κανάκης Μανδαλιός ο οποίος είναι πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη και η υπόλοιπη οικογένεια θα αποχαιρετήσουν τα δύο παιδιά που ήθελαν να βοηθήσουν τη χώρα που μεγάλωσαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που συνέβησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την ανακοίνωση των δύο κηδειών έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ο σύζυγος της 32χρονης Αγγέλας, Δημήτρης Πελεκάνος με την οποία είχαν παντρευτεί οκτώ μέρες πριν την τραγωδία. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και η ταφή στο κοιμητήριο της Βούλας.

Μάλιστα, η παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

Δείτε τι έγραψε:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ των πλημμυροπαθών στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης.

We would like to request instead of funeral flower wreaths, please donate to the flood victims of Derna, Libya.

Τράπεζα/ Bank: Πειραιώς/ Piraeus
Swift: PIRBGRAA
 
IBAN: GR1901716040006604164145250
Δικαιούχος/ Beneficiary: Antzela Moira Mandaliou».

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ