Έκρυθμη είναι η κατάσταση τις τελευταίες μέρες στην πόλη της Καρδίτσας αφού ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα με την καταστροφή του Νομού καθώς και με τους νεκρούς που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Οι ευθύνες πλέον ξεκάθαρες με την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να στρέφει την έρευνα σε Περιφέρεια και Δήμο Καρδίτσας για εικονικά έργα, για “φαγοπότια”, για απευθείας αναθέσεις και για τις ενέργειες που έγιναν το μοιραίο βράδυ με αποτέλεσμα να γίνει ο κάμπος της Καρδίτσας μία απέραντη λίμνη.

Άγνωστοι πήγαν στο πίσω μέρος του καινούργιου δημαρχείου στο Παυσίλυπο και έγραψαν με κόκκινη μπογιά τη λέξη “δολοφόνοι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο site μας άγνωστοι πέταξαν αυγά στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Τσιάκου στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Τσιάκος ενώ είναι υπόδικος δύο φορές για τις ενέργειες που έκανε ή δεν έκανε πλημμυρίζοντας τη μία φορά την πόλη της Καρδίτσας με τον Ιανό και την δεύτερη τα περίχωρα με το σπάσιμο του φράγματος συνεχίζει και πηγαίνει στα χωριά κάνοντας προεκλογικό αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ