Τώρα που τελείωσε το έντονο καιρικό φαινόμενο της κακοκαιρίας Daniel θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάνω από 200.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για την προτίμηση που έδειξαν σχετικά με την ενημέρωσή τους τις κρίσιμες αυτές ημέρες για όλα όσα συνέβησαν στο Νομό Καρδίτσας και γενικότερα στη Θεσσαλία και φυσικά τους Καρδιτσιώτες που μας προτίμησαν για να μάθουν την αλήθεια και όχι αυτά που του σερβίρουν τα εξαγορασμένα από τις “λίστες Πετσά” ΜΜΕ.

Ευχαριστούμε και τους ανθρώπους από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη που μας προτιμάνε καθημερινά για να ενημερωθούν για τα γεγονότα στην Ελλάδα καθώς και τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αυξάνονται συνέχεια σε αριθμό.

Η σελίδα μας τοποθετείται πλέον στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης για το Νομό Καρδίτσας και μέσα στις τρεις πρώτες σελίδες για τα γεγονότα όλης της Ελλάδας στην αναζήτηση του Google.

Θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ενημέρωση χωρίς φόβο και πάθος όπως άλλωστε είναι και το “μότο” του site μας και σας υποσχόμαστε ότι όλους αυτούς που βίασαν ανεπανόρθωτα και την Ελλάδα αλλά και την περιοχή της Καρδίτσας θα τους πάμε μέχρι τέλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ