Καταγγελίες έχει δεχτεί η σελίδα μας από πολίτες της Καρδίτσας και μάλιστα και από υποψήφιο βουλευτή κόμματος το οποίο βρίσκεται μέσα στο Κοινοβούλιο ότι ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος μπλοκάρει από το προφίλ του στο Facebook όποιον εκφράζει στα σχόλια αντίθετη άποψη από αυτή που θέλει αυτός να περάσει προς τον κόσμο της Καρδίτσας.

Από την ενημέρωση που έχουμε έχει μπλοκάρει πάρα πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση στην πόλη καθώς και για την ημέρα της κακοκαιρίας και την πλημμύρα στα γύρω χωριά.

Αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα περιστατικά αυτοδιοικητικών του Νομού Καρδίτσας οι οποίοι δεν έχουν μάθει να τους ασκούν κριτική και θέλουν συνεχώς να τους χαϊδεύουν λέγοντας ότι τα έχουν κάνει όλα τέλεια.

Δυστυχώς από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για αυτούς με δεδομένο ότι οι μέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα αφού πλέον η Αμερική έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή ότι νέος πρωθυπουργός θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ