Ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη Λιβύη μίλησε το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «τον Στρατό δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του».

«Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του» είπε με λυγμό στη φωνή του ο πατέρας του 27χρονου.

Όπως τόνισε ο Γιώργος με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

Ερωτηθείς, δε, για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πατέρας του 27χρονου είπε ότι «τον Στρατό δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι».

Ο υπαξιωματικός του Στρατού, όπως πρόσθεσε ο πατέρας του, «ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο» με τον πατέρα του να λέει ότι πρώτη το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής η μια κόρη του «επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

Προηγούμενο άρθροΔεν υπολογίζουν τίποτα τα τομάρια! Ο Χαρδαλιάς πήγε στην Καλαμάτα για να βγάλει δήμαρχο την γυναίκα της αδερφής του
Επόμενο άρθροΔείτε τι αντίκρισαν οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης όταν άνοιξαν τα σπίτια τους – Πως θα ορθοποδήσουν όλοι αυτοί; Θα πάει ο Νούσιος να δει τι έκανε μαζί με το αφεντικό του τον Αγοραστό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ