Την στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των εκλογών του κόμματος εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο τους στη Βουλή σήμερα το πρωί.

«Είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παρατάξης. Δεν ήταν η πρώτη συνάντηση, είχαμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Είναι προφανές ότι ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μια προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάμε πολύ δυνατά για τη νίκη και την μεγάλη προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτης Καψιμάλης: Ο νέος οικονομικός εισαγγελέας ο οποίος είχε χαρακτηρίσει “αδιευκρίνιστα” τα ποσά του Άδωνη και του Αβραμόπουλου και έκλεισε το σκάνδαλο της Novartis
Επόμενο άρθροΧάνει την ψυχραιμία του ο Ιερώνυμος γιατί βλέπει ότι δεν τον στηρίζουν οι Μητροπολίτες – Όλα για την εξουσία και το χρήμα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ