Το παρακράτος μάς «δουλεύει» κανονικά …Με δύο ευρώ οι ίδιοι άνθρωποι μαζεύονται και «ψηφίζουν» —σε όλα τα κόμματα που τους ενδιαφέρουν— τις ηγεσίες που τους συμφέρουν! …Εκατόν πενήντα χιλιάδες άνθρωποι —στην πλειοψηφία τους κρατικοδίαιτοι—είναι αυτοί οι οποίοιστα «σκοτεινά» χρόνια τής Μετα-μεταπολίτευσης μάς «δουλεύουν» και μάλιστα με ένα «κέρμα»! Σηκώθηκε το παρακράτος —σήμερα Κυριακή— κι έβαλε άλλη μία «υποθήκη» για τη μακροημέρευσή του…Να βολευτούν και τα παιδάκια του στις δύσκολες εποχές που ζούμε…Είναι χίλια τα εκατό βέβαιοπως, εάνμπορούσε κάποιος να βρει τις λίστες των ονομάτων αυτών που ψηφίζουν στις εξευτελιστικές για τη Δημοκρατία εσωκομματικές ψευδοεκλογές των κομμάτων τού βολέματος, των προδοσιών και του «φεσιού»,θα βρισκόταν προ εκπλήξεων!…

…Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σήμερα ψήφισαν σαν «αριστεροί» τον Κασσελάκη, είναι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν πριν από λίγα χρόνια σαν «δεξιοί» τον Μητσοτάκη!…και βέβαια σαν «πασόκοι» τον Ανδρουλάκη …Παράνομα κυρίαρχοι της Ελληνικής Δημοκρατίαςοι σημερινοί υπερκομματικοί κομματάνθρωποι…Αυτοί,οι οποίοι με τις λίγες κομματικές τους ψήφουςελέγχουν τις γενικές εκλογές, επιβάλλοντας τις επιλογές τους στον λαό. Με τις λίγες κομματικές τους ψήφους αποφασίζουν μόνοι τους για τις επιλογές που θα έχει ο λαός στις γενικές εκλογές. Με έξι ευρώ οι ίδιοι άνθρωποι επιλέγουν τους ηγέτες τής αρεσκείας τους καί στα τρία κόμματα εξουσίας!…Με έξι ευρουλάκια κάποιες λίγες χιλιάδων Ελλήνων ελέγχουν απόλυτα την πολιτική σκηνή τής χώρας … Με ρέστα από δεκάρικο «φυτεύουν» στην Ελλάδα τους «εκλεκτούς» και την ατζέντα των ανώμαλων της Μπίλντερμπεργκ χωρίς καμία αντίδραση. Πιο φτηνά κι απ’ το να βάζεις τα τραγούδια που σου αρέσουν σε παλιό τζουκ-μποξ! «Αδερφές και παλικάρια σε κόμματα μαλλιά-κουβάρια», όπως θα έλεγε κι ο «αγωνιστής» Κασσελάκης!

…«Στρατευμένοι» βενιζελικοί δωσίλογοι, πλαισιωμένοι από οπορτουνιστές θεσιθήρεςτής Μεταπολίτευσης και αφελείς αγράμματους «καπελώνουν» τη δημοκρατική λειτουργία. Πονηροί άνθρωποι εκμεταλλεύονται άσχετους ανθρώπους,που τους πληρώνουν την συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, για να «επέμβουν»με τις ψήφους τουςστις δήθεν εξελίξεις!…Αυτοί είναι που έτρεξαν να ψηφίσουν σε μια διαδικασία χωρίς καμία απολύτως νομιμοποίηση και βέβαια χωρίς κανέναν έλεγχο αξιοπιστίας!…Μια διαδικασία,της οποίας το αποτέλεσμα είναι «ό,τι θέλει το αφεντικό»! …εφόσον αυτός είναι που διαλέγει τους «σερβιτόρους»! Έτσι λειτουργεί η ιδιωτική κομματοκρατία,η οποία συντηρεί τον νεποτισμό και παραδίδει την ιδιοκτησία τής χώρας σε μετρημένες στα δάκτυλα οικογένειες Βενιζελικών!

Η αθλιότητα αυτής της ψευδοδημοκρατικής διαδικασίας,η οποία είναι απολύτως παράνομη,επινοήθηκεγια να μην ανατρέπονται ποτέ οι Βενιζελικοί και να έχουν στην απόλυτη ιδιοκτησία τους τα κόμματα εξουσίας …Να εκμεταλλεύονται τα δικά τους ΜΜΕ και τους μηχανισμούς και να «εξοντώνουν» τους εσωκομματικούς τους αντιπάλους πριν καν αυτοί ξεκινήσουν να τους απειλούν. «Κρανίου τόπος» έπρεπε να γίνει το πολιτικό μας σκηνικό, για να φαίνονται έξυπνοι κι ανταγωνιστικοίοι Γιωργάκηδες, οι Κούληδες, οι Ντόρες και οι Αλέξηδες. Αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει και αυτό είναι που «σηματοδότησε» και το τέλος τής Μεταπολίτευσης…ή τουλάχιστον την αρχή τού τέλους της. Μετά την προδοσία των Μνημονίων οι δισεκατομμυριούχοι πλέον Βενιζελικοί γνώριζαν ότι θα είχαν πρόβλημα να κρατηθούν στην εξουσία μέσω των υπερχρεωμένων κομμάτων και επινόησαν μια διαδικασία,η οποία να τους δίνει υπεροχή και να τους «βιδώνει» στην ηγεσία των κομμάτων εξουσίας και κατ’ επέκταση στην ηγεσία τής χώρας. Βρήκαν τον τρόπο, ώστε να μην επιτρέπουν σε καμία εσωτερική κομματική αντιπολίτευση να εκμεταλλευτεί κάποιον εσωτερικό κανονισμό και απειλήσει τον βενιζελικό ιδιοκτήτη. Εξασφαλίζοντας οι ίδιοι προσωπικά —ελέω δανειστών—ένα διαρκές τραπεζικό «μορατόριουμ», δεν επιτρέπουν σε κανέναν να διεκδικήσει τη θέση τού ηγέτη, εφόσον,λόγων των χρεών,θα εκβιάζεται και θα απειλείται ακόμα και με φυλάκιση από τους τραπεζίτες.

Αυτήν τη διαδικασία παράδοσης των κομμάτων εξουσίας στον τραπεζικό εκβιασμό των τοκογλύφων και των δανειστών την «ξεκίνησε» ο εγγονός τού γραμματέα τού Ελευθερίου Βενιζέλου ο Γιωργάκης Παπανδρέου… Την «πέρασε» στην πλευρά τής Δεξιάς η εγγονή τού Ελευθερίου Βενιζέλου —η Ντόρα— με τη σύμφωνη γνώμη τού Σαμαρά —ο οποίος είναι εγγονός τού κολλητού τού Ελευθερίου Βενιζέλου, που ήταν ο Μπενάκης—και μας τη «φόρεσαν» σανδήθεν δημοκρατικό κομματικό «νεωτερισμό»… Έναν «νεωτερισμό»,τον οποίοδήθεν τον σκέφτηκε το κουτορνίθι ο Γιωργάκης τού Στρος Καν. Από εκεί και πέρα αυτό λειτουργεί ως απλή «μεταβίβαση» ιδιοκτησίας!…«Κληρονόμησε» ο Κυριάκος την αδερφή του,η οποία κληρονόμησε τον πατέρα της και αυτόν περιμένει να τον κληρονομήσει ο γιος τής αδερφής του, για να δώσει χρόνο στον γιο του μέχρι να μεγαλώσουν τα εγγόνια τους! …Μιλάμε για «καφενείο»!…Οι τραπεζίτες και οι «κινούμενοι» ψηφοφόροι αποφασίζουν για τις κομματικές ηγεσίες που μονοπωλούν την εξουσία. Η Δημοκρατία «εξοντώθηκε» από τους κατσικοκλέφτες μέσα στην ίδια της την πατρίδα!…Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης με υπογραφή «Μπαϊντενάκη» —αντί να βόσκουν γίδια με βάση τις δυνατότητες τους— κυβερνούν την Κατεχόμενη Ελλάδα!

Αυτά σ’ ό,τι αφορά το πολιτικό μέρος τής διαδικασίας. Γιατί, υπάρχει κι άλλο;…Βεβαίως και υπάρχει!…Υπάρχει και το οικονομικό μέρος αυτής της φαρσοκωμωδίας! Προκύπτουν ευθύνες μέσα από αυτές τις πρωτοφανούς βλακείας διαδικασίες. Εφόσον τα κόμματα διαθέτουν πλέον ΑΦΜ και συνάπτουν δάνεια με ιδιωτικές τράπεζες ως κοινές εταιρείες, υπάρχουν ποινικές ευθύνες των ιδιοκτητών τους σε περίπτωση παρανομιών. Γιατί να μηνδεχτούμεότι όλοι αυτοί —οι οποίοι υπογράφουν ότι γίνονται «μέλη» των κομμάτων με δικαίωμα ψήφου στην επιλογή τής ηγεσίαςτους—αναλαμβάνουν ταυτόχρονα και ευθύνη για τα χρέη των κομμάτων; Αυτό δεν είναι που συμβαίνει πάντα με τους «μετόχους» των εταιρειών,οι οποίοι έχουν δικαίωμα ψήφου στη διοίκηση;  Εφόσον έχεις λόγο στην επιλογή αυτού,ο οποίος κατά τον νόμο έχει ευθύνη για τη ρύθμιση των χρεών τού κόμματος, έχεις μερίδιο κι ο ίδιος σ’ ό,τι αφορά αυτά τα χρέη! …«Μετοχή» δεν «αγοράζουν» με αυτήν τη συνδρομή; Γιατί να μην μοιράσουμε τα χρέη των κομμάτων ανάμεσα στους —περήφανους και υπεύθυνους— «μετόχους-μέλη» τους, ώστε να τα ξεπληρώσουν κιόλας! …Να έχουν καθαρό «μέτωπο» απέναντι στον λαό! …Πόσα χρωστάει ο ΣΥΡΙΖΑ; …Δια του 150.000 δεν είναι πολλά χρήματα! …Μετά να κάνουμε το ίδιο και με τη ΝΔ τού τρελού Κούλη,ο οποίος έφτασε να χρωστάει μισό δις ευρώ! Την επόμενη φορά που θα γίνει θέμα με τα «φέσια» των κομμάτων, να πάει ένας Εισαγγελέας και να ζητήσει από τα κόμματα τα ονόματα των «μετόχων» τους!…Να δούμε πόσοι απ’ αυτούς τους «δημοκράτες» είναι ταυτόχρονα «μέτοχοι»-επενδυτές σε πολλές «εταιρείες»και όχι μόνον σε μία!…Με οικονομικούς όρους να αποκαλυφθεί ο φασισμός τού σημερινού πολιτικού συστήματος!!!

Προηγούμενο άρθροΝέο βίντεο – ντοκουμέντο από την εκτέλεση των πέντε Ελλήνων στη Λιβύη
Επόμενο άρθροΤι συμβαίνει με την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ