Άγριος καυγάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο μεταξύ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φλώρου και μητέρας τραυματία η οποία όταν του ζήτησε τον λόγο γιατί έστειλε τα παιδιά αποστράτευα στην Λιβύη εκείνος της απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλι εάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό.

Από το σημείο αυτό και μετά η συζήτηση μεταξύ της μάνας και του αρχηγού εκτροχιάστηκε και βούιξε ο διάδρομος σε ολόκληρη την Πτέρυγα του νοσοκομείου.

Με την ευκαιρία γιατί δεν εμφανίζεται στα στρατιωτικά νοσοκομεία εισαγγελέας της τακτικής Δικαιοσύνης για να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ για τα όσα δραματικά έζησαν; Πάντως από τις αφηγήσεις των τραυματιών δεν προκύπτει σύγκρουση αλλά ανατίναξη!


Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας από την ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΣτα “κάγκελα” τα Επιμελητήρια όλης της χώρας: “Διαλύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο Μητσοτάκης” – Οργή στους επιχειρηματίες για τον άθλιο δικτάτορα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ