Η κυρία Ελένη, γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αυθόρμητα περιέγραψε τα συναισθήματά της.

«O προππάπος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια. Με συγκινεί γιατί με πήραν όλοι οι γνωστοί μου. Κοιτάξτε οι Κασσελάκηδες έχουν φωτεινά μυαλά, είναι από τα εξυπνότερα παιδιά που έχει διαλέξει η Ελλάδα. Ηταν ευφυέστατοι άνθρωποι, η οικογένεια αυτή είναι παραδειγματική στην ευφυϊα. Είναι ευφυέστατοι άνθρωποι και αυτός με υποτροφία σπούδασε ο Κασσελάκης ο Στέφανος. Η μητέρα του είναι βέβαια από άλλο… δεν είναι Κασσελάκη, αλλά είναι και αυτή καθηγήτρια πανεπιστημίου, είναι ανοιχτό μυαλό και έχει κάνει πολλά λεφτά από το μυαλό της. Και εγώ από τα 100.000 που πήρα προίκα, γιατί είμαι σύζυγός στρατιωτικού, πήρα και εγώ μια περιουσιά καλή.»

Οταν  η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα συναισθήματά της για τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη. Ομως τον θαυμάζω για την ευφυία του. Τον θαυμάζω και τον προσεύχομαι, έχει και πολύ ωραία όνειρα. Ηρθε για να ενώσει και όχι για να διχάσει. Γιατί και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία».

Απάντηση Κασσελάκη:

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει πως η κυρία που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομή δεν ήταν η γιαγιά του.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Προηγούμενο άρθροΤι συμβαίνει με την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη;
Επόμενο άρθροΝεκρή 20χρονη δόκιμος στο Ναυτικό – Την “καθάρισε” ο δολοφόνος με τις ενέσεις Μητσοτάκης που έχει σκορπίσει το θανατικό σε όλη τη χώρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ