Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζει καταγγελία για διακίνηση πορνογραφικού υλικού από πρώην σύντροφό του η οποία είδε προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο.

Η καταγγέλλουσα μάλιστα υπέβαλε μήνυση κατά του 57χρόνου, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακίνησης προσωπικού υλικού προς τρίτα πρόσωπα.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου ερευνά με τη δέουσα σοβαρότητα την καταγγελία, που έγινε την προπερασμένη εβδομάδα και μάλιστα αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του καταγγελλόμενου, όπου κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του άνδρα προκειμένου να τα ελέγξουν.

Αλλά και ο ίδιος ο εμπλεκόμενος πέρασε την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου για να δώσει εξηγήσεις, την ίδια ώρα πάντως σε κάθε τόνο είναι κατηγορηματικός πως δεν έχει καμία σχέση με τα όσα καταγγέλλονται.

Προηγούμενο άρθροΗ νέα εποχή είναι εδώ! Τέλος οι συναλλαγές με μετρητά – Όλα πλέον μέσω κάρτας για τον απόλυτο έλεγχο της κοινωνίας
Επόμενο άρθρο“Σφάζονται” τα παπαδαριά για τα αξιώματα – Ίντριγκες διαπλοκές συνωμοσίες για να αρπάξει ο ένας τη θέση του άλλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ