Ο μαρξισμός των γύφτων, των μαχαιροβγαλτών, των μαστροπών και των τοκογλύφων των εβραϊκών γκέτο είναι το μόνο «ιδεολόγημα» —λέμε τώρα— που έφτασε στο σημείο να απειλεί με θάνατο τον ίδιο τον Ελληνισμό …Μια πραγματική μάστιγα για την ανθρωπότητα του τελευταίου αιώνα!

Όμως, ο Ελληνισμός είναι αυτός που θα τον «τελειώσει»! Όπου τίθεται θέμα γνώσης, ο Ελληνισμός πάντα στο τέλος νικά …Σαν «κατσαρίδα» θα «λιώσει» τον μαρξισμό, γιατί αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός θηρίου που «σκοτώνει» και ενός ασήμαντου παράσιτου, το οποίο απλά προκαλεί μολύνσεις.

Περί αυτού πρόκειται! …Ο μαρξισμός «μολύνει»! …Ο μαρξισμός ΔΕΝ είναι ιδεολόγημα! …ΔΕΝ πολεμάει! …Είναι νοοτροπία! …Κακή νοοτροπία! …Είναι η νοοτροπία αυτών που τον δημιούργησαν στα καταγώγια των γκέτο και των μπυραριών! …Είναι η νοοτροπία τού Μαρξ, του Λένιν και του Μαρκούζε, αλλά και του Χίτλερ και του Γκέμπελς! …Είναι η νοοτροπία αυτού, που, ό,τι κι αν έχει στα χέρια του, δεν το χρησιμοποιεί για τον λόγο που αυτό επινοήθηκε, αλλά το χρησιμοποιεί σαν «όπλο». Είτε κατσαβίδι είτε νυστέρι είτε σφυρί έχει αυτός ο άνθρωπος στα χέρια του, δεν θα επιδιορθώσει κάτι χαλασμένο …ΔΕΝ θα κάνει μια χειρουργική επέμβαση, για να σώσει έναν άρρωστο και δεν θα κατασκευάσει κάτι χρήσιμο. Ό,τι και να έχει στα χέρια του, θα το χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει, για να εκβιάσει, για να απειλήσει! …Θέμα τύχης και επιλογής «εργαλείου» είναι το εάν ένας μαρξιστής γίνει Λούξεμπουργκ ή Χίτλερ …Εάν θα γίνει κομμουνιστής ή ναζιστής —που είναι καθαρά μαρξιστικές εκδοχές τού ίδιου φασισμού— …Σε όλα ίδιοι είναι! …εκτός από το «εργαλείο» που κρατάνε στα χέρια τους και απειλούν!

Αυτός είναι ο μαρξισμός των Εβραίων και εκεί διαφέρει από τον Ελληνισμό …τον οποίον επίσης εκμεταλλεύεται ως χρήσιμο «εργαλείο» —ακόμα και εις βάρος του—. Πώς γίνεται αυτό; Ας φανταστεί κάποιος τον απόλυτο ορισμό των πιο ισχυρών μαρξιστών, που είναι τα κολεγιόπαιδα του Μαρκούζε, του Φρίντμαν και του Ντέρσοβιτς. Ένας κολεγιόπαις γνωρίζει τα πάντα για τον Πλάτωνα, για τον Αριστοτέλη ή για τον Σωκράτη και αρέσκεται στο Κολέγιο να ονομάζεται «Greek» …αλλά, απ’ αυτόν η κοινωνία δεν θα δει ΠΟΤΕ κέρδος! …ΠΟΤΕ δεν θα γίνει Έλληνας φιλόσοφος με διάθεση κοινωνικής προσφοράς και με απώτερο στόχο τη μέγιστη δόξα. …Θα βγει από το Κολέγιο σαν πεινασμένος κι άπληστος Εβραίος έμπορος με στόχο το χρήμα …Θα ορμήσει στην κοινωνία, προκειμένου να την κλέψει, να την εκμεταλλευτεί και να την εκβιάσει με τις γνώσεις που απέκτησε και πλέον «εμπορεύεται». Όσο πιο μεγάλο είναι το οικονομικό και χρονικό τίμημα των σπουδών του, τόσο πιο σκληρός και άπληστος θα είναι ο μαρξιστής.

Οι μαρξιστές είναι πάντα «δικηγόροι» —έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τους πάντες— και ποτέ οι ίδιοι δεν είναι «γιατροί», «μηχανικοί», «βιομήχανοι», «αγρότες» ή οτιδήποτε άλλο επιστημονικό ή παραγωγικό …Όταν δεν είναι δικηγόροι προσώπων, είναι αυτόκλητοι εκφραστές «συνόλων» ή «εννοιών». Είναι πάντα κάτι σε «…-λόγοι» …«Κοινωνιολόγοι», «Οικονομολόγοι», «Εργατολόγοι», «Δημοσιολόγοι», «Επικοινωνιολόγοι» …«Παπαρο-λόγοι» συνήθως, οι οποίοι είναι πάντα όμοιοι μεταξύ τους …«έμποροι» παντός είδους …και ποτέ συγκεκριμένοι «παραγωγοί» κάποιου συγκεκριμένου «προϊόντος»! ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι δικό τους δημιούργημα και ψωνίζοντας «χοντρική» στα Κολέγια, διεκδικούν να βάλουν ΟΛΑ τα δημιουργήματα στον προσωπικό τους «πάγκο» στη «λιανική», όπως αντιλαμβάνονται την ιδιωτική οικονομία. Γι’ αυτόν τον λόγο μισούν θανάσιμα και τον Ελληνισμό, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός «παραγωγός» και βέβαια ΔΩΡΗΤΗΣ γνώσης στην ανθρώπινη ιστορία! …Τόσο απλά!!!…

…Όλες οι δήθεν πνευματικές «μάχες» μεταξύ τους είναι «παιχνίδια» ψευδοσυγκρούσεων, για να «δουλεύουν» τον κόσμο και να τον κλέβουν με απειλές πολέμων, «πουλώντας» λύσεις και «νταβατζηλίκι» επιπέδου «πεζοδρομίου»! …Διαφωνίες και διαμάχες σε προκαθορισμένο επίπεδο, το οποίο συμφέρει τους ίδιους και εις βάρος όλων των υπολοίπων. Σαν τον κολεγιόπαιδα τον Κασσελάκη, ο οποίος μάς υπόσχεται «σωτηρία» από τον κολεγιόπαιδα τον Μητσοτάκη! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «μάστιγα» απληστίας, αθλιότητας και υποκρισίας, που ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να τελειώσει!!!

Παναγιώτης Τραϊανού

Προηγούμενο άρθροΠρώτος ο Κασσελάκης πάει με την Αχτσιόγλου στον δεύτερο γύρο
Επόμενο άρθροΓλέντια και χαρές στο γραφείο του Κασσελάκη την ώρα που ο κόσμος της Θεσσαλίας και της Θράκης πενθεί από τη λαίλαπα του Μητσοτάκη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ