Λαρισαίων Κοινόν – Αδέσμευτη Πατριωτική Δημοτική Κίνηση

Τι κάναμε

Η δημοτική παράταξη “Λαρισαίων Κοινόν” ιδρύθηκε για να υπηρετήσει τους πολίτες της Λάρισας, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις. Από το 2019 έχει καταφέρει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον έλεγχο της δημοτικής αρχής Καλογιάννη, αποτελώντας την μόνη παράταξη που άσκησε δημιουργική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής των δημοτών του Δήμου Λαρισαίων με πρωτοβουλίες και δράσεις όπως:

  1. Στα πλαίσια της διαφάνειας, ανέδειξε την «βιομηχανία» αναθέσεων της δημοτικής αρχής, ζήτησε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του δήμου και απέτρεψε την λήψη ενός αχρείαστου δανείου που θα ζημίωνε την πόλη μας με εκατομμύρια ευρώ.
  2. Δείχνοντας πραγματική ευαισθησία και Κοινοτική αλληλεγγύη στήριξε άμεσα και έμπρακτα πληγέντες από τον σεισμό, προσφέροντας έναν πλήρως εξοπλισμένο οικίσκο για την στέγαση σεισμοπαθών στην κοινότητα Ραχούλας.
  3. Αποκάλυψε την σωρεία παρατυπιών σε προσλήψεις «ημετέρων» σε Δημοτικούς οργανισμούς.
  4. Απέτρεψε τη δημιουργία hotspot παράνομων μεταναστών στη Γιάννουλη και στο στρατόπεδο Μπουγά.
  5. Πρότεινε και πέτυχε την ονοματοθεσία πλατείας Βορείου Ηπείρου, με εισηγητή τον Οδυσσέα Μπόρο, τον πρώτο αιρετό Δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας Βορειοηπειρωτικής καταγωγής.
  6. Πρωτοστάτησε στην καταγγελία του Σ.Β.Α.Κ, επισημαίνοντας τα μείζονα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κάκιστη εφαρμογή του, κάνοντας την ζωή των μόνιμων κατοίκων, των επιχειρηματιών και όσων δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Λάρισας πραγματικά ανυπόφορη.
  7. Ξεσκέπασε την υποκρισία της Δ.αρχής Καλογιάννη και την αδιαφορία της για τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων.
  8. Πρωτοστάτησε με προτάσεις για την βελτίωση της καθαριότητας σε ΟΛΟ τον Δήμο μας και ταυτόχρονα μπλόκαρε το παράλογο δάνειο για αγορά απορριμματοφόρων που θα επιβαρύνονταν οι Λαρισαίοι..
  9. Κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις για την παραχώρηση της φροντίδας του πρασίνου σε ιδιώτες.
  10. Αποκάλυψε το οικονομικό φιάσκο (μερικοί το χαρακτηρίζουν αλλιώς) του Πάρκου των Δι…Ευχών, το οποίο έχει κοστολογηθεί στα 4.000.000€ !!!
Προηγούμενο άρθροΗ Π.Ο.Ε.Υ. έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΛιβύη: Τους δολοφόνησε ο Κυριάκος για να το παίξει ανθρωπιστής – Αμέτρητοι οι νεκροί από την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ