Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απολογήθηκε μέσω social media δίχως περισσότερες λεπτομέρειες. Το τάιμινγκ της συγνώμης του, πάντως, συμπίπτει με την κριτική που δέχτηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το γεγονός ότι τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη. Κάποιοι κατηγόρησαν ως υποκριτική τη συγκεκριμένη κίνηση, ειδικά μετά το ξέσπασμα του ισχυρού άνδρα των «πράσινων» κατά του Kill Bill στο παρελθόν.

«Όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν χάνεται ποτέ. Όσο άσχημα και να αντιδράσει. Και επειδή έχω μάθει να κρίνω εγώ πρώτος τον εαυτό μου και να αναγνωρίζω τα λάθη, άλλη μία φορά ζητώ συγγνώμη», ανέφερε μέσα από story του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος και στο παρελθόν έχει πει πως έχει απολογηθεί στον ίδιο τον Βασίλη Σπανούλη για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δεν αποσαφηνίζεται ποιον αφορά η τωρινή του απολογία, αλλά όλες οι… ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι αφορά εκείνο το παλιό περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη.

Προηγούμενο άρθροΧάλασαν οι μιναρέδες στην Αγία Σοφία – Πάνω από 50 χρόνια θα χρειαστούν για να ξανά φτιαχτούν
Επόμενο άρθροΑρχίζουν τα ρήγματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Συνεχίζουν να απαγορεύουν την εισαγωγή ουκρανικών σιτηρών τρεις χώρες παρά τη σύσταση της Επιτροπής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ