Να πανηγυρίσουμε επειδή δεν πλημμύρισαν τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, ζήτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση στην ΔΕΘ.
Συγκεκριμένα, το δεύτερο ερώτημα προς τον πρωθυπουργό ήταν και για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία. «Η κλιματική κρίση είναι ήδη εδώ. Χτυπά την πατρίδα μας και όλη την Μεσόγειο τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την προοπτική καταστροφικών πλημμυρών» ξεκίνησε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας το γνωστό «μάντρα» της υπέρτατης δικαιολογίας.
Και συνέχισε: Δεν θέλω να πω πού παραλάβαμε την Πολιτική Προστασία και πού βρισκόμαστε σήμερα. Αυτό το πρόβλημα αφορά όλη την κοινωνία και απαιτεί συστράτευση σε όλες τις εκφάνσεις του». Συμπλήρωσε όμως πώς «Εχουν γίνει αρκετά αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό, το πόσο αποτελεσματικά ήταν θα μας το υποδείξουν οι ειδικοί, γίνεται και μια δικαστική έρευνα και νομίζω ότι καλώς γίνεται».

Εκεί όμως που το επικοινωνιακό του αστέρι έλαμψε, ήταν όταν είπε:  «Μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας όπως τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, τα Φάρσαλα δεν πλημμύρισαν», συμπληρώνοντας φυσικά πώς δεν ξέρει αν αυτό οφείλεται στα έργα ή στην ροή των νερών όπως ήρθαν”.

Να συμπληρώσουμε δε ότι τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα και τα Φάρσαλα, όχι μόνον δεν πλημμύρισαν αλλά και δεν κάηκαν… Οπότε διπλή η κυβερνητική επιτυχία!

Προηγούμενο άρθροΣτα γραφεία του στην οδό Στουρνάρη ο Κασσελάκης με τον σύντροφό του: “Με τον Αλέξη και για τον Αλέξη” δήλωσε στα κανάλια
Επόμενο άρθροΔάκρυσαν και οι πέτρες στο ΣΕΦ! Στην κορυφή του Σταδίου η φανέλα με το νούμερο 7 του Βασίλη Σπανούλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ