Η κ. Σταυρούλα είναι 104 ετών και στον πάνω από έναν αιώνα ζωής τα μάτια της έχουν δει πολλά. Για μια ακόμα φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εξαιρετικά ακραία κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Πηνειάδα καταστράφηκε, το σπίτι της καταστράφηκε και εκείνη σώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς πρόλαβαν να φύγουν από το σπίτι λίγο πριν τα πάντα ισοπεδωθούν.

Με την σοφία των 104 χρόνων της, η κ. Σταυρούλα, μιλά για τα έργα που τάζουν και δεν φτιάχνουν, για τα εξαθλιωμένα νοσοκομεία και σχολεία, για τους πολιτικούς που πρέπει να ανοίξουν τα αυτιά τους και τους πολίτες που πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους.

«Ποια έργα; Τάζουν και δεν δίνουν, εάν στείλει βοήθεια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να παρακολουθήσει πού θα πάνε. Είμαστε χωρίς νερό και χωρίς τροφή. Μιλάω και για τους καμένους και για τους πνιγμένους. Να βάλει μυαλό ο κόσμος που πηγαίνει και ψηφίζει. Πού είναι τα νοσοκομεία; Ποια νοσοκομεία έχουμε; Είναι σε εξαθλιωμένη κατάσταση. Πού είναι τα σχολεία και τα έργα που έταξαν για να μην πνιγούμε; Πού πήγαν τα λεφτά για τα έργα;», επισημαίνει η κ. Σταυρούλα.

«Ή να γίνουν μια γροθιά βουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχοι ή να σηκωθούν να φύγουν», λέει η 104 ετών κάτοικος της Πηνειάδας και υπογραμμίζει ότι οι πολιτικοί πρέπει να έχουν συμπόνοια.

Αναφερόμενη στην τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel η κ. Σταυρούλα επισημαίνει με τη γνώση των 104 χρόνων της:

«Καήκαμε, πνιγήκαμε. Εάν χαθεί η Θεσσαλία θα χαθεί η Ελλάδα γιατί η Θεσσαλία θρέφει όλη την Ελλάδα με σιτάρι και καλαμπόκι».

Προηγούμενο άρθροΔεν σέβεται ο αλήτης ούτε τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στις λάσπες – “Τα κάναμε όλα τέλεια – Λειτούργησε το επιτελικό κράτος – Δεν φταίμε πουθενά” αυτά είπε ο εθνικός προδότης στην ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΕκατοντάδες χωριά μέσα στη λάσπη – Παλεύουν αβοήθητοι από το κράτος οι κάτοικοι της Θεσσαλίας – Θα τους βάλει να πληρώσουν και φόρο από πάνω αυτό το κ@θίκι που πήρε τις εκλογές με την Singular Logic

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ