Λέγεται Νίκος Αγαπηνός. Κάποτε – και τώρα που και που- μαϊντανός στα κανάλια των Στεφανίδηδων και άλλων βραβευμένων από την ΕΣΗΕΑ, για να διεκδικεί αστικές αποζημιώσεις από δημοσιογράφους και άλλα “θύματα”, ώστε να αυξάνει την περιουσία του. Πιο παλιά, ήταν δικηγόρος σε κάτι τελειωμένες κατίνες των τηλεπαραθύρων, σήμερα το παίζει σοβαρός. 

Ανήκει στη μαύρη λίστα των δικηγόρων , που λέει ο λόγος, ο οποίος ασχολείται με τη λεγόμενη βιομηχανία αγωγών. Βουτάμε κάποιον μετά από συνενόηση με τον πελάτη, και τον τσακίζουμε στις αγωγές κι ότι βγάλουμε μισά μισά. Αναλόγως με τη θεμιτή αλλά όχι πάντα, συμφωνία. Από το Νόμο Βενιζέλου περί αστικών αποζημιώσεων, έγινε πάπλουτος. Από το παρελθόν, έχει αναλάβει τη δήθεν υπεράσπιση του αποτυχημένου “φονιά του Κάμπου”,  όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι, υπουργού Κικίλια. Ενός αγράμματου πολιτικού που σταμάτησε το μπάσκετ, γιατί ήταν ένας κακός αθλητής και μετά έγινε ένας εμπαθής πολιτικός που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Και δεν τον πετάει με τις κλωτσιές ο Κούλης, γιατί ξέρει τη ζωή του, απ έξω κι ανακατωτά. 

Προηγούμενο άρθροΒάζει τέλος στο νομοσχέδιο για γάμο των ομοφυλοφίλων ο Μητσοτάκης βλέποντας πως όλη η Ελλάδα βρίσκεται στα “κάγκελα”
Επόμενο άρθροΔείτε το βίντεο: Η εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου στον Πειραιά

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ