Έκκληση να υπάρχει μέριμνα για τους ηλικιωμένους κατοίκους στον Παλαμά Καρδίτσας έκανε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δήλωσε ότι εννέα ημέρες κοιμάται στο αυτοκίνητο.

Ο κάτοικος του οικισμού ζήτησε, μέσω του ΣΚΑΪ, η Περιφέρεια να βοηθήσει τους ηλικιωμένους που μένουν στην περιοχή. «Σας παρακαλώ η Περιφέρεια να στείλει κάτι για τους ηλικιωμένους, κάποια μονάδα, κάτι τέτοιο. Στον Παλαμά δεν μπορείς να περπατήσεις. Τα ξενοδοχεία τους διώχνουν, τους κρατάνε για λίγο και τους διώχνουν», είπε ο κ. Δημήτρης.

Αναφορικά με το σπίτι του, είπε: «Δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου. Σήμερα καθαρίζουν τον δρόμο, αλλά πρέπει να καθαρίσω το σπίτι».

 «Χθες το βράδυ ήμασταν στην πλατεία 20 αυτοκίνητα», είπε εξηγώντας πόσοι κάτοικοι δεν έχουν πρόσβαση στα σπίτια τους, προσθέτοντας ότι συνεργεία εργάζονται στην περιοχή.

Η περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας δέχθηκε ισχυρό χτύπημα από την κακοκαιρία Daniel, καθώς βυθίστηκε στα λασπόνερα.

Προηγούμενο άρθροΤρελάθηκε ο Βασίλης Τσιάρτας με τους νεοδημοκράτες: “Πως μπλέξαμε έτσι Θεέ μου”
Επόμενο άρθροΕίναι φανερό ότι θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο στην ασιτία – Άδωνις Γεωργιάδης: Θα εκτιναχθούν οι τιμές των τροφίμων μετά τις πλημμύρες – Ο κόσμος είναι στο Αμήν θα σας πάρει με τα παλούκια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ