Στο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται εικάζεται ότι ανήκουν οι δύο σοροί, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκαν την Τετάρτη (13.9.2023) και την περασμένη Παρασκευή (8.9.2023) σε θαλάσσιες περιοχές του Πηλίου στη Μαγνησία.

Χτες, εντοπίστηκε εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο στη Μαγνησία. Περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Θεωρείται πιθανό να ανήκει στον Φίλιπ, δηλαδή στον άνδρα του ζευγαριού από την Αυστρία, κάτι που θα επαληθευτεί ή όχι από τα αποτελέσματα του DNA που έχει αποσταλεί σε ειδικά εργαστήρια. Ένα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο Φίλιπ, ενδέχεται να βοηθήσει στην προσπάθεια της ταυτοποίησης, μέσω αναγνώρισης από οικείο πρόσωπο, που μπορεί να λάβει από την ελληνική πρεσβεία σχετικές φωτογραφίες.

Όσον αφορά στη Μικαέλα, δηλαδή στη γυναίκα του ζευγαριού, πιθανολογείται ότι είναι δικό της το άψυχο σώμα που είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος, στο Προμύρι του Νοτίου Πηλίου, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το είχε εντοπιστεί από άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ είχε ενημερωθεί ανεπίσημα και η δημοτική αρχή του Νοτίου Πηλίου.

Το σώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή και ταυτοποίηση στοιχείων, επίσης μέσω δείγματος DNA το οποίο είχε αποσταλεί στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. (δηλαδή θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία). Τα αποτελέσματα βγαίνουν μετά από 20 ημέρες από την παράδοσή τους στο τμήμα.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν εάν πρόκειται για την Αυστριακή και τον σύζυγός της.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί άμεσα ο Αγοραστός, με εντολή της περιφέρειας έριξαν το φράγμα
Επόμενο άρθροΘα μπουν και οι Τούρκοι μέσα στην Ελλάδα! Το Λιμενικό απώθησε τούρκικο πλοίο με πυροβολισμούς – Τι άλλο θα συμβεί με αυτόν τον καταραμένο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ