Ξεφεύγει η κατάσταση με την ακρίβεια στα καύσιμα, με την αμόλυβδη βενζίνη – την απλή όχι την ενισχυμένη – να πωλείται πλέον σε πρατήρια του κέντρου της Αθήνας ακόμη και στην τιμή των 2,3 ευρώ το λίτρο.

«Προβλέπω δύσκολο χειμώνα» τόνισε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος των βενζινοπωλών της Αττικής Μαρία Ζάγκα, η οποία προειδοποίησε και για το πετρέλαιο θέρμανσης, η διάθεση του οποίου ξεκινά στα μέσα Οκτωβρίου. «Κάτω από 1,50 ευρώ με τίποτα. Αποκλείεται» είπε χαρακτηριστικά για την τιμή που θα έχει το πετρέλαιο θέρμανσης.

«Θα έχουμε το επίδομα θέρμανσης αλλά δεν θα φτάσει» συνέχισε η Μαρία Ζάγκα, η οποία τόνισε ότι πρέπει να δοθεί επιδότηση στην αντλία, όπως και πέρυσι.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής άφησε για άλλη μια φορά αιχμές για την άρνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα. «Εμείς έχουμε στην πλάτη μας μέχρι τέλος του έτους το πλαφόν. Τι σημαίνει αυτό; 3 ευρώ να φτάσει αύριο η αμόλυβδη, εμείς το ίδιο ποσοστό κέρδος έχουμε. Ο φόρος ανεβαίνει» είπε με νόημα.

Προηγούμενο άρθροΓια αυτό μας έτρωγαν! Παραιτήθηκε ο καραφλοκόρακας με το σκουλαρίκι Θεοκλής Ζαούτης από τον ΕΟΔΥ – Τον περιμένει νέα θητεία στον Κορυδαλλό
Επόμενο άρθροΞυπνήστε Έλληνες! Σας οδηγούν στην ασιτία – Εκτοξεύεται η τιμή του γάλακτος όταν σε όλη την Ευρώπη έχει πέσει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ