Εκτεταμένες έρευνες διεξάγει το Λιμενικό για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων της κακοκαιρίας Daniel. Πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών, την Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και τον Φιλίπ (Gosch Philipp).

Οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel ανέρχονται σε 15, ενώ δύο άτομα, μια εβδομάδα και πλέον μετά την κακοκαιρία, εξακολουθούν να αγνοούνται. Πρόκειται για το νεαρό ζευγάρι Αυστριακών που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν ο Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο. Τα τελευταία ίχνη του ζευγαριού ήταν στην εξοχική κατοικία που είχαν νοικιάσει στα Ποτιστικά Πηλίου η οποιά παρασύρθηκε από ορμητικό χείμμαρο και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Ερευνες από Ποτιστικά ως Καστρί Μαγνησίας για το αγνοούμενο ζευγάρι
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό από το πρωί διεξάγονται έρευνες από δύο Πλωτά Σκάφη προς εντοπισμό αγνοουμένων σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά ως το Καστρί Μαγνησίας, καθ’ υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διεξάγονται για το σκοπό αυτό και επιχειρήσεις από Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο στο Πήλιο
Ο Φιλίπ και η Μικαέλα είχαν μόλις παντρευτεί, δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη τους χαθούν, στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο που η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια και έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Τελευταίοι άνθρωποι που τους είδαν ήταν το ζευγάρι των ηλικιωμένων Αυστριακών που είχαν επίσης αρχικά δηλωθεί αγνοούμενοι, αλλά βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα ζωντανοί και καλά στην υγεία τους.

Οι ηλικιωμένοι Αυστριακοί -που γνωρίζονταν με τα δύο παιδιά καθώς παραθέριζαν όλοι τους επί χρόνια στο ίδιο μέρος- πρότειναν στον Φιλίπ και στην Μικαέλα όταν ξεκίνησε η καταιγίδα να φύγουν όλοι μαζί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης καθώς η καταιγίδα έμοιαζε επικίνδυνη. Οι 35χρονοι Αυστριακοί επέλεξαν να μείνουν στο bungalow τους.

Οι συγγενείς τους στην Αυστρία βιώνουν ώρες και ημέρες αγωνίας καθώς κανένα ίχνος τους πέρα από μια βαλίτσα με ρούχα και κατά πληροφορίες το αυτοκίνητό τους, δεν έχει βρεθεί.

Η καταγωγή του ζευγαριού είναι από το Γκρατς στη Στυρία, στην Αυστρία και η Μικαέλα είναι πρωταθλήτρια του skatebord.

Αυτό είναι το σπίτι που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφερε η κακοκαιρία «Daniel»:

Προηγούμενο άρθροΠουλάει “τρέλα” ο “γκουρού” – “Δεν έδωσα εγώ την εντολή να ρίξουν το φράγμα αλλά δεν ενήργησε και αυτοβούλως ο χειριστής της τσάπας” – Ποιον δουλεύεις ρε μπλοκαριστή;
Επόμενο άρθροΚαλώς τον! Γκίκας Μαγιορκίνης: “Επικίνδυνα τα λιμνάζοντα νερά στη Λάρισα” – Μήπως να φύγουν από την πόλη να την κάνουν φωτοβολταϊκά τα αφεντικά σου οι Βαρδινογιάννηδες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ