«Όχι» στην παραχώρηση δημοσίου χώρου για την τοποθέτηση περιπτέρων στον Κασιδιάρη

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων αποφάσισε να μη δοθεί δημόσιος χώρος για εκλογικά περίπτερα και δωρεάν διαφημιστική προβολή στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να μη διατεθεί κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια, στις στάσεις των λεωφορείων.

«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις, λέει σταθερά “όχι” στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί. Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε πως «η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα».

Από τη δική του πλευρά, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος, τόνισε «Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη Δικαιοσύνη. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα».

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτα πράγματα! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας στην Ελλάδα – Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συμβαίνουν
Επόμενο άρθροΥπονοούμενα Σαράκη για τη σχέση Ντογιάκου και Κυβέρνησης (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ