Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία μαρτυρία για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στον Πειραιά, καθώς επιβάτης του «Blue Horizon» μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε ότι ο 36χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί τρεις φορές στο πλοίο, ωστόσο τον εμπόδισαν.

Ειδικότερα, είπε ότι «γύρω στις 21:00 ενώ βρισκόμουν έξω στο κατάστρωμα είδα κάποιους από το πλήρωμα, έναν αξιωματικό και έναν με καφέ ρούχα, να προσπαθούν να βγάλουν κάποιον από το πλοίο. Μετά αυτός προσπάθησε να ξαναμπεί ενώ το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται. Ο αξιωματικός του πλοίου με τα λευκά ρούχα έσπρωχνε τον άνθρωπο προς τα πίσω ενώ το πλοίο άρχισε να απομακρύνεται».

«Ο εύσωμος άντρας του πληρώματος τον έσπρωξε και βρέθηκε ξανά στη στεριά όρθιος. Έκανε και δεύτερη προσπάθεια καθώς ήδη το πλοίο απομακρυνόταν από τη στεριά και ο ίδιος άντρας τον έσπρωχνε φωνάζοντας “φύγε ρε”.

Έκανε και τρίτη προσπάθεια να μπει στο πλοίο και αφού σπρώχτηκε ξανά από τον εύσωμο άντρα του πληρώματος τον είδα να πέφτει στη θάλασσα όρθιος. Δεν είδα καμία προσπάθεια σωτηρίας και μάλιστα άκουσα που είπανε “έλα πάμε”», είπε μεταξύ άλλων.

«Κάποια στιγμή άκουσα τον άλλο του πληρώματος με τα καφέ ρούχα να λέει στον αξιωματικό “άστον” ενώ, εκείνος είπε “έξω- έξω”. Αφού έπεσε ο άνθρωπος στη θάλασσα, ο αξιωματικός φώναξε στο φορητό VHF που κρατούσε “φεύγουμε- φεύγουμε”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Προηγούμενο άρθροΝέα “βόμβα” – Η ΤΕΡΝΑ αρνείται ότι εκτέλεσε οποιοδήποτε αντιπλημμυρικό έργο στη Θεσσαλία! Τότε τα λεφτά που έχουν πάει που πήρε ο Αγοραστός;
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα έχει ισχυρή οικονομία και θα πρέπει να δανειστεί για την καταστροφή στη Θεσσαλία;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ