Καταγγελία μας έστειλε μόλις τώρα στη σελίδα μας ένας εξαγριωμένος κάτοικος της Καρδίτσας:

“Ο αισχρός αυτός τύπος ο Τσιάκος φέρεται ως ο ιθύνων νους της μεταφοράς των αστέγων από την Καρδίτσα στο Δημοτικό σχολείο στο Φανάρι.

Οι βασανισμένοι άστεγοι που είχαν βρει φιλοξενία στο 2 Γυμνάσιο μεταφέρθηκαν στο Φανάρι γιατί άραγε; Η απάντηση είναι ότι ο Τσιάκος δεν ήθελε να τους έχει στα πόδια του γιατί του χάλαγαν τη μόστρα, εδώ τους έβλεπε ο κόσμος και συνειδητοποιούσε τι είχε συμβεί. Έτσι ο τρισάθλιος δήμαρχος σκέφτηκε να τους ξαποστείλει, να τους κρύψει, να τους εξαφανίσει και βρήκε αυτή τη λύση.
Κατά τη μεταφορά έγιναν διάφορα, ηλικιωμένοι αρνίωταν να φύγουν, νεότεροι ήταν εξαγριωμένοι και οι εθελοντές βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση.

Είναι φανερό ότι το Φανάρι δυσκολεύει πολύ τα πράγματα αφού η απόσταση δημιουργεί πρόβλημα στην πρόσβαση και των εθελοντών αλλά και των συγγενών που θέλουν να επισκεφτούν τους δικούς τους ανθρώπους.
Ένα ακόμη θέμα είναι η σίτιση, υπάρχουν πολλοί άστεγοι που φιλοξενούνται σε σπίτια οι οποίοι πήγαιναν στο 2 και έπαιρναν φαγητό, τώρα η κουζίνα μεταφέρεται στο Φανάρι εκεί που είναι και η δομή με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να φάνε.

Τσιάκο, είσαι όνειδος, η ντροπή της Καρδίτσας, ότι πιο άθλιο γέννησε η περιοχή μας, είσαι ότι πιο σιχαμερό πέρασε από αυτή την πόλη μαζί με τον “προστάτη” σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ