Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η εταιρεία Γερμανός έστειλε στον Δήμο Παλαμά δωρέαν κινητά τηλέφωνα για να μοιραστούν στους κατοίκους. Κάποια κυρία προσήλθε στο σημείο όπου γίνονταν η διανομή να προμηθευτή και εκείνη συσκευή για την οικογένεια της. Στο αίτημά της -σύμφωνα με πληροφορίες- ο αντιδήμαρχος κ. Μπακαβέλος της απάντησε με τρόπο υπεροπτικό και απαξιωτικό ότι τα κινητά τελείωσαν. Η συμπεριφορά του αντιδημάρχου ενόχλησε την εν λόγω κυρία η οποία ζήτησε να μάθει σε ποιους τα δώσανε με σαφείς υπαινιγμούς για προεκλογικά χατήρια. Κουβέντα στη κουβέντα άναψαν τα αίματα με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει η γυναίκα τον κ. Μπακαβέλο. Προφανώς είχε εξοργιστεί τόσο πολύ που ο αντιδήμαρχος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις μπουνιές της κυρίας η οποία τον χτυπούσε για περίπου ένα λεπτό.

Προηγούμενο άρθροΥπό διάλυση η Θεσσαλία – Καταρρέουν γέφυρες σπίτια υποδομές – Έβαλαν ταφόπλακα σε ολόκληρη περιφέρεια τα καθάρματα της Νέας Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΕυάγγελος Αντώναρος: “Κάτοικος του Παλαμά μου ανέφερε ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για μόλυνση από τέτανο, δεν αναφέρει τίποτα η κυβέρνηση”

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ