Σε μία ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας κ Γιώργος Καπράνας σχετικά με τον αντιπεριφερειάρχη Κώστας Νούσιο ο οποίος συνεχίζει και μπλοκάρει οποιονδήποτε του ασκεί κριτική.

Ο κύριος Καπράνας κάνει και άλλες καταγγελίες μέσα και απορεί όπως και όλοι οι Καρδιτσιώτες γιατί πλέον δεν επεμβαίνει ο Εισαγγελέας Καρδίτσας κ. Πέτσας ώστε να καλέσει σε απολογία τον αντιπεριφερειάρχη για όλα αυτά που γράφει στα κοινωνικά δίκτυα Και φυσικά για τις ευθύνες που έχει για τους θανάτους των ανθρώπων στον Παλαμά και τα γύρω χωριά.

“Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις που κάνει ο κύριος αντιπεριφερειάρχης της περιφέρειας Καρδίτσας Νουσιος Κώστας γιατί έχει άμεση σχέση και ευθύνη τόσο για την πρόληψη με την κατασκευη έργων για να μην συμβαίνουν πλημμυρικά φαινομενα και χάνονται ζωές και περιουσίες όσο και την διαχείριση όταν συμβαίνουν όπως πριν 3 χρόνια με τον Ιανό και τώρα με τον Daniel.Ειναι δημόσιο πρόσωπο, ασκεί εξουσία άρα θα πρέπει και να λογοδοτεί σε αυτούς που τον εκλεξανε αλλά να δέχεται και την κριτική όσο σκληρή και να είναι! Δυστυχώς ο κύριος αντιπεριφερειάρχης όσοι του κάνουν σκληρή κριτική και τον βάζουν προ των ευθυνών του τους κάνει αποκλεισμό για να μην του χαλάνε το ίματζ του! Ένας από αυτούς είμαι και εγώ όταν του έγραψα κάτω από μια ανάρτηση όπου για πολλοστή φορά έλεγε ότι κάποιοι παρακαλάνε να πλημμυρίσει η Καρδίτσα,αν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι να εύχονται να χαθούν ανθρώπινες ψυχές και περιουσίες,να μας πει ποιοι το λένε και να γράψει τα ονόματά τους για να τους μάθουν και οι πολίτες της Καρδίτσας! Αντί για απάντηση πήρα αποκλεισμό!Πριν από λίγο διάβασα άλλη μια ανάρτηση του που έλεγε ότι δεν μπορούν να επέμβουν στα αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ και να ανοίξουν τα θυροφραγματα στο Μέγα ποταμό για να φύγουν τα νερά γιατί τους απειλούν με μήνυση αν το κάνουν . Ποιοί τους απειλούν με μήνυση;Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών; Γιατί το ΓΟΕΒ ανήκει στην αποκεντρωμένη Διοίκηση.Αρα την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο Εσωτερικών και εσείς δεν έχετε καμία ευθυνη σαν περιφέρεια όπως δεν είχατε τότε με τον Ιανό, όπως δεν έχετε και τώρα με τον Daniel!Σε ευχαριστούμε κύριε αντιπεριφερειάρχα για την ενημέρωση!Απορώ αν τις αναρτήσεις του κυρίου Νουσιου τις διαβάζει κανένας εισαγγελέας και γιατί δεν επεμβαίνει”

Προηγούμενο άρθροΕίναι αλήθεια; Μεταφέρθηκαν οι πλημμυροπαθείς στο Φανάρι για να μη χαλάνε την εικόνα του δημάρχου;
Επόμενο άρθροΝέα “βόμβα” – Η ΤΕΡΝΑ αρνείται ότι εκτέλεσε οποιοδήποτε αντιπλημμυρικό έργο στη Θεσσαλία! Τότε τα λεφτά που έχουν πάει που πήρε ο Αγοραστός;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ