Αδιανόητη εικόνα με τον αστυνομικό στην Λάρισα να πιέζει με το γκλοπ του, τον λαιμό διαδηλωτή.

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του Open από τα χθεσινά επεισόδια στην Λάρισα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.

Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Αντωνιάδης: Κατέθεσε αναφορά προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή για την τραγωδία του Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΑυγενάκης: Έκανε περίπατο στην άσφαλτο δήθεν ότι βλέπει τον βουλιαγμένο κάμπο – Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ