Καταγγελία από τον τοπικό σύμβουλο καρδιτσομαγούλας Ηλία Χατζή για ρουσφέτια μέχρι και στην καταγραφή των ζημιών.

Εμείς θέτουμε ένα ερώτημα.. Ως πότε ο κύριος Πέτσας θα κάνει τα στραβά μάτια στην ασυδοσία του Τσιάκου;

Σήμερα 10-9-23 εντελώς τυχαία, ενημερώθηκα από κατοίκους του Δ.Δ, ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΣ ΤΟΠΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ, ότι βρίσκονται τέσσερα κλιμάκια του ΥΠΕΧΩΔΕ και καταγράφουν ζημιές σε κατοικίες και άλλα κτίσματα που προήλθαν από την πρόσφατη θεομηνία DANIEL.

Ουδεμία ενημέρωση υπήρξε από τον πρόεδρο προς 4 μέλη του εκλεγμένου τοπικού συμβουλίου( 3 του δικού μου συνδυασμού, που ήταν αντίθετος με τον συνδυασμό του προέδρου και ο 4ος μη ενημερωμένος , ανήκει μεν στο συνδυασμό του, αλλά στις προσεχείς εκλογές ανήκει σε αντίθετο συνδυασμό από τον δικό του). Επιλεκτικά ενημερώθηκαν δύο σύμβουλοι του εκλεγμένου συμβουλίου και συνυποψήφιοι του στις εκλογές που έρχονται. Τα ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Άραγε υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι στην καρδιτσομαγούλα? Απλώς ερώτημα κάνω.

Γίνεται δε γνωστό ότι οι κάτοικοι του Δ.Δ δεν έχουν ενημερωθεί για να υποβάλουν αιτήσεις για καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.

Υ.Γ. Κάνω γνωστό, για αποφυγή κάθε παρεξήγησης η υπονόησης, ότι κανένα εκλεγμένο μέλος του συνδυασμού μου είναι υποψήφιο σε οποιοδήποτε συνδυασμό των αυτοδιοικητικών εκλογών.

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Δ ΚΑΡΔΙΤΣΟΜΑΓΟΥΛΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΟ χάροντας των Τεμπών Κώστας Καραμανλής επιστατούσε τα αντιπλημμυρικά έργα μετά τον Ιανό στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΚαταγγελία από υποψήφια δημοτική σύμβουλο: Ο Τσιάκος παρουσιάζει στα χωριά τα τρόφιμα από δωρεές πολιτών ως δικά του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ