Δραματικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι στα προάστια της Λάρισας, καθώς η στάθμη του Πηνειού όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και ανεβαίνει, βυθίζοντας στο νερό περιοχές στα περίχωρα της θεσσαλικής πόλης. Συγκεκριμένα, η στάθμη του Πηνειού έχει φτάσει στα 10 μέτρα και εκφράζονται φόβοι ότι αν συνεχιστεί η άνοδος, το νερό είναι πιθανόν να φτάσει ακόμη και μέσα στην πόλη.

Ήδη η περιοχή του Γιάννουλη έχει βυθιστεί στο νερό, ενώ εστάλη μήνυμα 112 για προληπτική εκκένωση της περιοχής Ιπποκράτης. Χαρακτηριστικό της αγωνίας που επικρατεί για πολλές περιοχές της Λάρισας, είναι ότι ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης, Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε πως η στάθμη του νερού στον Πηνειό έχει φτάσει τα 10 μέτρα και ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλημμυρίσει ολόκληρη η πόλη.

«Ο δήμαρχος μας εγκατέλειψε τελείως, υπάρχει κόσμος μέσα που φωνάζει βοήθεια», λέει κάτοικος της περιοχής.

«Περίμενα επτά ώρες για διάσωση, έχω παιδί με ειδικές ανάγκες, πνιγήκαμε. Όταν λάβαμε το μήνυμα ήταν λίγο το νερό. Ευχαριστούμε τα παιδιά της ΕΜΑΚ», πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροΈρχεται ασιτία και εκτίναξη τιμών – Ο θεσσαλικός κάμπος στηρίζει όλη την Ελλάδα σε καταναλωτικά αγαθά
Επόμενο άρθροΈκκληση για φαγητό στο γήπεδο του Αστέρα – Ρε Τσιάκο καταστροφέα της Καρδίτσας ούτε φαγητό δεν πήγες στους ανθρώπους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ