Ο κόσμος σε Μαγνησία και Θεσσαλία πνίγεται, αλλά οι βουλευτές της περιοχής είναι εξαφανισμένοι. Δεν βγαίνουν ούτε στα τηλέφωνα! Αντί αυτών βγαίνουν οι υπάλληλοί τους, οι οποίοι μάλιστα δεν διστάζουν να ειρωνευτούν τον κόσμο.

Διαβάστε την καταγγελία ενός αναγνώστη του site μας:

“Είμαι κάτοικος Λαμίας και θέλω να κάνω μια καταγγελία. Οι συγγενείς μου στον Παλαμά Καρδίτσας έχασαν τα σπίτια τους από πλημμύρες και πήρα τηλέφωνο στους βουλευτές Σκόνδρα Ασημίνα και Κωτσό Γεώργιο της ΝΔ στην Καρδίτσα για να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση και να δω τι ενέργειες έχουν γίνει.

Στο πολιτικό γραφείο της Σκόνδρα μου κλείναν συνεχώς το τηλέφωνο και έβαλαν έναν γορίλα στο τηλέφωνο να “τσαμπουκαλευτεί” και να λογομαχήσει μαζί μου όταν ρώτησα τι γίνεται με την ξεφτίλα με τις πλημμύρες. Στο τέλος βγήκε το άχρηστο σκουπίδι η Σκόνδρα και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα λέγοντας “ναι ότι πείτε κύριε”.

Στο πολιτικό γραφείο του Κωτσου με ειρωνεύτηκε ένας τεμπέλης και μου έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας μην ξαναπάρεις εδω τηλέφωνο.

Ξεφτιλίστε τους πανελληνίως βάλτε τους στο εξώφυλλο μαζί με τον Αγοραστό που είναι υπόδικος για κακούργηματα.Συγνώμη για το ύφος με το οποίο γράφω αλλά δεν πάει άλλο”.

Προηγούμενο άρθρο“Φουντώνουν” οι φήμες για το 112 και για τους λόγους που δεν προειδοποίησε τους πολίτες στον Παλαμά Καρδίτσας
Επόμενο άρθροΠρ. Ιατρ. Συλλόγου Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς: «Τα έχασαν όλα – Δεν έχουν διάθεση ούτε να φάνε το φαγητό που τους προσφέρουν»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ