Συγκλονιστική μαρτυρία πολίτη στον ΣΚΑΪ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος μαζί με άλλους, ηλικιωμένους ανθρώπους στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών του Κορινού Πιερίας, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

«Έχουμε ξεκινήσει με την άδεια της Αστυνομίας από τον Κορινό, κατευθυνόμασταν στην Λεπτοκαρυά με σκοπό να προμηθευθούμε φάρμακα. Όλοι είμαστε άνω των 60 ετών και είμαστε στον δρόμο από χθες (08/08), στις 16:00 επειδή πήγαμε στη Θεσσαλονίκη για κάποιον γάμο. Περίπου στις 01:30 φύγαμε από τη Θεσσαλονίκη και στις 02:30 φτάσαμε στον Κορινό, όπου μάς σταμάτησε η Αστυνομία μέχρι πριν από μισή ώρα, όταν και λάβαμε άδεια να κινηθούμε προς Λεπτοκαρυά, ώστε να πάρουμε φάρμακα», αναφέρει.

«Στο πούλμαν βρισκόμαστε 36 άνθρωποι, ενώ, φτάνουν συνεχώς τουριστικά λεωφορεία. Οι συστάσεις είναι να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από τις Αρχές. Δεν υπάρχει διέξοδος, μία πρόταση που μάς έκαναν, ήταν να πάμε από Βέροια και Γιάννινα, μέσω της Ιονίας Οδού. Λάβαμε ειδική άδεια από την Αστυνομία για να κατέβουμε στη Λεπτοκαρυά. Κάνουμε υπομονή, απλώς δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση, έχουμε αγωνία επειδή αφήσαμε ανθρώπους πίσω μας, που χρειάζονται βοήθεια. Βρισκόμαστε στο κενό», προσέθεσε.

Προηγούμενο άρθροΚάτοικος Παλαμά Καρδίτσας: “Το τομάρι που είναι; Μας έπιασε στον ύπνο και δεν μας είπε να φύγουμε” – Όλοι καταλαβαίνουμε σε ποιον αναφέρεται
Επόμενο άρθροΚρούουν τον κώδωνα οι επιστήμονες για μολυσμένο νερό από τα νεκρά ζώα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ