Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες διάσωσης και απεκλωβισμού σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, η οποία επλήγη ανεπανόρθωτα από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Αγωνία επικρατεί και για τους αγνοούμενους καθώς η στάθμη του νερού παραμένει υψηλή και δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας, Γίωργο Σακελλαρίου, υπάρχει μια μητέρα με τον γιο της από τη Μεταμόρφωση, τους οποίους αναζητούν οι συγγενείς τους.

«Έχουμε την πληροφορία ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα και μας έχουν ”ενοχλήσει” οι οικείοι τους. Θεωρούνται αγνοούμενοι», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου στο Action24.

Αγωνία για εγκλωβισμένους και αγνοούμενους
Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου εθελοντής πυροσβέστης εξέφρασε φόβους να υπάρχουν και άλλα θύματα, την ίδια ώρα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες για την ανεύρεση διασωθέντων, σπίτι – σπίτι.

Προηγούμενο άρθροΤεράστια καταστροφή και στη Λάρισα – Υπερχείλισε ο Πηνειός και “έπνιξε” πολλές συνοικίες
Επόμενο άρθροΚώστας Τζέλλας: “Τελείωσε ο πρωτογενής τομέας στην Θεσσαλίας” – Έρχονται ανατιμήσεις και εκτόξευση των τιμών σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ