Στην πρωτοφανή και ακραία κακοκαιρία Daniel και τις επιπτώσεις που είχε, κυρίως, στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε η Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 ετών που ζει στην Πηνειάδα Τρικάλων, τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή της τέτοια θεομηνία.

«Εε, μικρή είμαι μωρέ, 104. Μικρούλα είμαι…», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ η κυρία Σταυρούλα. «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου», απάντησε με τρεμάμενη φωνή σε ερώτηση για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες με την κακοκαιρία, που χτύπησε το μέρος, στο οποίο ζε

Η παιδική χαρά του χωριού αλλά και τα κοντέινερ που έμεναν οι σεισμόπληκτοι είναι βυθισμένα στο νερό, όπως μετέδωσε χθες η ΕΡΤ. Το νερό έχει φτάσει μέχρι την στέγη των σπιτιών.

Τεράστιες οι καταστροφές σε σπίτια και υποδομές με τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα να είναι συγκλονιστικά. Στο αποκαρδιωτικό σκηνικό ξεχωρίζει η ελληνική σημαία που στέκεται έξω απο το νερό.

Η κατάσταση σήμερα στην Πηνειάδα

Δύσκολες ώρες και σήμερα επικρατούν στην Πηνειάδα Τρικάλων από την κακοκαιρία Daniel, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες του larissanet.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ