Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι υποδομές του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Κλεάνθους, καθώς καθημερινά όλο και οξύνεται το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη στεγανοποίηση και τη μούχλα που έχει υδρεύσει στις υποδομές του κτιρίου.


Οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρούς κινδύνους, καθώς με μια βροχή τοποθετούν κουβάδες για να μαζεύουν τα νερά που στάζουν από τα ταβάνια, ενώ μία απαίσια μυρωδιά στους διαδρόμους είναι μόνο μερικά από όσα συναντά κάποιος κάνοντας μία βόλτα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Μάλιστα, στα γραφεία των εργαζομένων εν ώρα υπηρεσίας όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το Karfitsa.gr βρίσκονται ετοιμόρροπα στέγαστρα που είναι έτοιμα να πέσουν στα κεφάλια τους.

Επίσης, όσοι εισέρχονται στις τουαλέτες αντικρίζουν ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο με κουβάδες στα πατώματα, ενώ υπάρχει πολύ προχωρημένη πράσινη μούχλα, που αναδίδει μια απαίσια μυρωδιά στους διαδρόμους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δ’ Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Ζήση τεχνικοί και γιατροί του δήμου επισκέφθηκαν τον χώρο με αποτέλεσμα να «υπάρχει κίνδυνος ασπεργίλλωσης από τη μούχλα και τη μυρωδιά». Επίσης, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα υδραυλικά, αφού κάποιες τουαλέτες δεν λειτουργούν και άλλες έχουν γίνει αποθήκες.

Όπως συνέχισε ο πρόεδρος «η κατάσταση στο κτίριο δεν είναι καλή. Όλοι οι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση και πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχουν ενημερωθεί πάρα πολύ καιρό όλες οι υπηρεσίες του δήμου, έχουν περάσει υπεύθυνοι και έχουν δει την κατάσταση αλλά δυστυχώς δεν βλέπω και δεν κάνουν τίποτα».

Επιπροσθέτως, οι ανάγκες για συντήρηση είναι τεράστιες, καθώς τα προβλήματα στις υποδομές εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και των πολιτών.

Προηγούμενο άρθροBlue Horizon: Δείτε το βίντεο την ώρα που ρίχνουν τον 36χρονο Αντώνη στο νερό
Επόμενο άρθροΚαταγγελία κατοίκου της Καρδίτσας για την οδό Καραϊσκάκη: “Είναι βουλωμένα όλα το νερό δεν μπορεί να φύγει” (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ