Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύσσονται στο σύνολό τους οι Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, Καρδίτσας, Τρικάλων καθώς και οι Δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ, Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός αιτήθηκε  στον  Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου, την κήρυξη όλων των παραπάνω Περιφερειακών Ενοτήτων και Δήμων σε κατάσταση  Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τη διαχείριση των συνεπειών του πρωτοφανούς για τη χώρα ακραίου καιρικού φαινομένου Daniel που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκαλώντας βιβλικές καταστροφές σε  υποδομές, σπίτια, επιχειρήσεις, καλλιέργειες.

Σημειώνουμε ότι σε ότι αφορά το νομό μας μεγάλο μέρος παραμένει ήδη σε κατάσταση πολιτικής προστασίας από τον “Ιανό” το Σεπτέμβριο του 2020

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόνος και θλίψη.για τα συμβάντα. Οι πληγέντες έχουν ανάγκη απο άμεση βοήθεια της πολιτείας και όχι μόνο. Φρονώ όμως ότι δεν λέει τίποτα να κηρύξουν ολόκληρη την χώρα σε έκτακτη ανάγκη. Να.κηρύξουν.την χώρα σε.γενικό πένθος, σε.γενική νηστεία και προσευχή και σε μετάνοια τον λαό. Μόνο δια της μετανοίας θα μας λυπηθεί ο Θεός και η Παναγία μητέρα Του. Δεν φτάνει που τα παιδιά της Πατρίδας μας πέφτουν και πεθάνουν στον.δρόμο επειδή το θέλουν.οι ΣΑΤΑΝΆΔΕΣ, αλλά θε έχομε και τις πλημμύρες για να αποτελειώνει ο λαός. Κρίμα.και πάλι κρίμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ