Έχουμε να ξεπεράσουμε σαν περιοχή μερικές δύσκολες ώρες ακραίων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας Daniel. Η Καρδίτσα τέτοια εποχή πληγώθηκε άσχημα απ’ τον ΙΑΝΟ, που άφησε πίσω του λάσπη, καταστροφή και… φόβο. Ναι φόβο που δυστυχώς υπάρχει ακόμα στο υποσυνείδητο όλων.
Προσωπικά, λόγω των εκλογών, καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας μίλησα με πολλούς. Ούτε ένας δεν υπήρξε που να μην αναφερθεί στην καταστροφή του ΙΑΝΟΥ και να μην τη συνδυάσει με την τωρινή κακοκαιρία. Από φόβο μην επαναληφθούν τα ίδια. Η δύναμη του φόβου είναι εντυπωσιακή και φανερώνει πόσο βαθιά έχει χαραγμένες ο καθένας τις στιγμές του Σαββάτου 19 Σεπτέμβρη 2020.
Τότε πολλοί αποζημιώθηκαν, άλλοι αδικήθηκαν, άλλοι μπορεί να επωφελήθηκαν, άλλοι δεν επλήγησαν καθόλου. Όλοι όμως φοβούνται ακόμα και σήμερα. Αυτό είναι άλλη μια “επιτυχία” της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά, αφού είναι ο κύριος υπεύθυνος για ότι συνέβη τότε.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που προβληματίζονται αυτές τις ώρες από την έλευση της κακοκαιρίας Daniel, θα σκεφτούν πολύ καλά πριν ρίξουν την ψήφο τους, γιατί η παρούσα Δημοτική Αρχή τα λεφτά που προορίζονταν για αποκατάσταση των αντιπλημμυρικών, τα έριξε άσφαλτο, επομένως δεν έχουμε την ανάλογη θωράκιση.
Εύχομαι και ελπίζω η κακοκαιρία να είναι πιο ήπια απ’ το αναμενόμενο και να περάσει ανώδυνα.

ΥΓ. Όποιος ισχυριστεί ότι δεν φοβήθηκε το χειρότερο με αφορμή τα προγνωστικά των βροχοπτώσεων, μάλλον δεν είναι απόλυτα ειλικρινής. Ακόμα κι αυτοί οι λίγοι που θα ψηφίσουν τους υπαίτιους το μυαλό τους στον ΙΑΝΟ πήγε και είναι απορίας άξιο πως θα δικαιολογήσουν την ψήφο τους.

Κώστας Γκαβογιάννης
Υποψήφιος με το Συνδυασμό
“Συνεργασία Ευθύνης ”

Προηγούμενο άρθροΟδηγίες του Βασίλη Τσιάκου στους αντιδημάρχους για την κακοκαιρία – Την τελευταία φορά που το έκανε μετάτρεψε την Καρδίτσα σε Βενετία
Επόμενο άρθροΚαταρρέει η προετοιμασία του καρεκλοκένταυρου Αγοραστού – Πλημμύρισε ο Βόλος και τα περίχωρα – Εκατοντάδες οδηγοί και κάτοικοι εγκλωβισμένοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ