Για ακόμη μία φορά το karditsastakra βρέθηκε δίπλα στους ελεύθερος αγωνιζόμενους Έλληνες που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Από νωρίς χθες το απόγευμα βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο για να καταγράψουμε το ρεπορτάζ των χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωναν ενάντια στις ταυτότητες.

Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλάι των υγειονομικών που εκδιώχθηκαν με φασιστικό τρόπο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη επειδή δεν δέχτηκαν να βάλουν στον οργανισμό τους ένα πειραματικό σκεύασμα αλλά και δίπλα σε κάθε Έλληνα που ένιωθε φυλακισμένος στην πόλη του, στη γειτονιά του, στο σπίτι του. Δίπλα σε κάθε Έλληνα ο οποίος αρνείται να ζήσει κάτω από την μπότα του κατακτητή και όλα όσα δίνει εντολή να εκτελεστούν η Νέα Τάξη Πραγμάτων και κάποια αρρωστημένα μυαλά που θέλουν να επιβάλλουν μία δικτατορία σε όλο τον πλανήτη.

Μεγάλα ονόματα της αντίστασης έδωσαν το παρόν και ήταν και βασικοί ομιλητές στο συλλαλητήριο.

Ο κύριος Βαθιώτης, ο κύριος Ζιαμπάζης, ο κύριος Φώτης Γιοβανόπουλος, ο κύριος Θεοδωρίδης που οργάνωσε και το συλλαλητήριο και πολλοί ιερείς οι οποίοι δεν δέχονται να υπακούσουν σε όλα αυτά που προστάζει η εκκλησία της Ελλάδος η οποία λειτουργεί πλέον σαν φερέφωνο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από μία πρώτη μέτρηση που κάναμε ο κόσμος ξεπερνούσε τις 3.000 και συνυπολογίζοντας ότι αρκετοί Έλληνες λόγω της καλοκαιρίας βρισκόταν στις παραλίες (κακώς) ο αριθμός φαντάζει τεράστιος.

Άκούστηκαν δεκάδες συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και υπέρ της Ελλάδος της Μακεδονίας της πίστης και της ελευθερίας. Έδωσαν το παρών πολλοί σύλλογοι και σωματεία καθώς και άνθρωποι του κλήρου οι οποίοι εξύψωσαν το Θρησκευτικό αίσθημα των συγκεντρωμένων.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης από το Λευκό Πύργο προς την πλατεία Αριστοτέλους και πάλι επιστροφή προς τα πίσω. Το παρών έδωσαν και βουλευτές των Σπαρτιατών όπως ο Χάρης Κατσιβαρδάς ο Ιωάννης Κόντης και ο Πέτρος Δημητριάδης οι οποίοι προς τιμή τους στάθηκαν σε μία γωνιά και δεν θέλησαν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας παρότι τα κανάλια που βρισκόταν για να καλύψουν το γεγονός επεδίωξαν δηλώσεις τους.

Εμείς με τη σειρά μας θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όσους παρευρέθησαν αλλά και σε όσους βοήθησαν να στηθεί αυτή η μεγαλειώδης συγκέντρωση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Να είστε σίγουροι ότι κανένας από εμάς δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Ή εμείς θα φύγουμε ή αυτοί και οι δύο πλέον δεν μπορούμε να συμβιώσουμε στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω άφθονο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο από την συγκέντρωση και τις ομιλίες.

Σε τρία βίντεο που καταγράψαμε τον κόσμο που υπήρχε στη συγκέντρωση δεν υπάρχει ήχος λόγω τεχνικού προβλήματος

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονίζει ο παππούς του Μίλτου Τεντόγλου: «Πήγα με χημειοθεραπείες και μορφiνη να δω τον εγγονό μου στη Βουδαπέστη»
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες στέλνουν το μήνυμα στον δικτάτορα για την ταυτότητα: “Δεν θα την πάρουμε ποτέ” (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ